mysdag med supreme..

stackars supreme som blev sjuk. men vi hade iallafall en mysig dag tillsammans. vi får tagga inför nästa tävling ;)




maddes 18års fest





där har vi den blonda födelsedags barnet! ;D

http://www.youtube.com/watch?v=UPv0LEaC8O8
pinsam film på mig när jag dansar.


Ingen tävling..

igår kväll när jag kom hem från festen fick jag höra att supreme hade vägrat äta upp maten.. och han såg jätte hängig ut.. i morse åt han bra men han såg ändå helt as hängig ut. så vi beslutade oss för att inte åka , och jag tror de var ett bra val. ska gå bort snart och skritta ut en lång barbacka tur på långa tyglar.


PARTY

jaa , jag måste ju säga att jag är taggad! ,för snart äre det maddes 18 års fest , lokalfest. MEN jag ska ju tävla imorron , så på så sätt så skulle jag nog behöva vara hemma istället! men jag får väl ta det lugnt och de ska fan gå! man kan väl ha lite roligt ändå eller? .. såklart! och jag har hela livet på mig att vara full , men supreme finns nu och det är nu de gäller! ;D



regina har bra smak på kläder , den gula tröjan fick jag av henne ;D


vem är korint mest lik?




Kan inte bestämma mig.. söt som mamman , men sportig som pappan?





hmmm , oxå svårt..


fixat inför tävling..

jaha idag har jag fixat lite inför tävlingen på lördag *nervös* vet inte varför jag är nervös. helt onödigt egentligen ;) känns som att jag bara försöker övertala mig själv nu att jag inte är nervös. men usch.  hade ju en period när jag aldrig blev nervös. kan inte den perioden komma tillbaka! ;D

idag röck vi äntligen manen på supreme , så nu ser han ut som en mupp ;)


supreme studerar mig när kaster ner hö ;)


 haha snyggt. lite längd skillnad blev de ju på manen iallafall x)



fyfan , kolla så jävla söt korint är. kan man tro att han snart är 26 år? NEJ!
och vild som fasen är han oxå. han är ju piggare och fräschare än supreme typ x)


tidigt..

jaha nu är jag vaken och de är dags och gå till stallet och rida ;O hehe.. tänkte att ja rider fan innan skolan. de blir kanon! sen måste jag plugga? kan ni fatta detta. plugga , på lovet?. shit. ajja. tänkte ta en mysig liten tur på supreme. nått som inte gör att han kommer ha träningsvärk men som han ändå tkr är lite jobbigt ;)



gick kanon att rida.  ;D han var fin. lite seg till en början och jag tänkte amen vafan , va äre för fel , han brukar ju vara helt galen ute , men efter första galoppen kom gamla goa supreme tillbaka. jag fick inte stopp på honom. hihi ;)

sen åkte jag ju till skolan , fick panik när jag såg vad det var jag skulle göra , stort jävla prov på flera sidor. ojsan hoppsan. en typisk fråga på provet " på 1900-talet fans det 10 000 hjortar här men år 1920 fanns det 100 000 , varför? " jaadu. men jag var faktiskt smart och svarade jätte bra.

men men , sen träffade jag esset , och det var ju sjukt länge sen faktiskt. var trevligt (: gillar essets kommentar påvägen hem " dessie du har ju läppsyl så kan inte jag få en puss , duvet de är ju lågkonjektur och då slipper ju jag köpa ett eget " haha!


nu är jag sjukt trött och har jätte ont i huvet. vill bara sova. så jag får väl göra det (: imorron blir de nog till o mjuka upp supreme och börja plocka ordning lite i transporten ;)

PUSS OCH GODNATT


skola?

jävla skit.. kom ju på att ja går i skolan imorron, just precis PÅ HÖSTLOVET! fan ;/ men men börjar kl.1 och går ju inte alls länge. ska ju bara skriva ett prov. passar på att rida innan skolan ;D myspys. kanske lite jobbigt att gå upp halv 9 men skönt att vara fri på kvällen sen , och att få rida i ljuset ;) efter skolan blir de väl till o övningsköra lite. suck. men men.. nu måste jag väl plugga eller nått då? helt sjukt. de är förfan höstlov.



fick bli en liten bild på söta korint ;)


KUUUUUUUUUCKELIKUUUU!

GOOOODERMORGON! idag mår jag BRA! jag var en mes igår som inte gick till supreme och red fast ja mådde dåligt. fan.. men jävlar vad dålig jag var. hah. men men , nu är ja på top och ska snart kuta bort till stallet och rida ;D idag ska ja fan i mej ta en redi långtur! TJOHO! ;)



Supreme var bäst ! vi red borgholm rundan , bort mot kasstorp och hem via ödetorpet/golfbanan. gick kanon , han var pigg och fin! ;) och vad kan de ha tage? 3 timmar? ah typ. vi red snabbt som satan med andra ord ;D


Hagens Fancy

jaha , sjuk och jävlig som ja är så åkte jag ut till norsholm och tittade på fancy. hon var en väldigt fin tjej. som tydligen hade jätte jätte fin hoppteknik. (y) Hon var väldigt rädd och man var tvungen att vara väldigt försiktig.
Ända chansen för mig att få ordning på henne är genom att ta hem henne. annars går det inte. hon måste få förtroende för mig. och de får hon inte om ja bara kommer en gång i veckan. ;( Men problemen är ju då många. Jag har ju redan två valackar hemma och ska jag då komma med ett sto? Har jag tid? gisela vill att ja ska få tävlingsmeriter på henne, men ja är snart 18 och man får bara tävla ponny tills man är 18, jag har inte råd att betala träningar och tävlingar och hovslagare för henne också. plus hö och havre osv.. så , imorron måste jag nog ringa och säga att de inte kommer gå.. hur mkt jag än vill. ;/


håller ja på o bli sjuk?

hejsan hoppsan. mår skit idag. mår illa och har feber. usch! måste skriva grattis till marielle som fyller år idag! ;) hon börjar bli en stor tjej! sov över hos regina igår till idag med. igår morse var super härligt. gick upp tidigt och red ut en långtur! heeelt underbart , supreme var bäst ;) sedan var regina och jag på stan sen på maxi heeeeela dan. haha. ;D sen tråkigt nog när man vaknar idag , så mår man piss! ;O så jävla tråkigt. måste ju rida supreme idag , och så har jag lovat att åka till norsholm och rida fancy idag! , så ska knarka treo och sen se till o orka med båda sakerna! jag kan ju inte vara en mes!





bara måste måste måste försöka krya på mig snabbt nu så ja kan gå till stallet o rida ! ;)


TRÖTT PÅ DE HÄR!

nu är ja så jävla trött på de här jävla pissvädret! ,vaknade
upp och sträckt på mig i sängen och tänkte
" åååååååh va mysigt de ska bli med en lååång ridtur! " går upp och drar upp rullgardin o får de här? FAN!




men men , en låååång ridtur blir minsan av ändå!
men först kaffe hos regina!

*******

vart inne i stan och handlat lite med regina och kai och kenny idag. sjukt mkt folk överallt?
sen red jag supreme , han var underbar.
nu ska jag iväg och sova hos regina , rida tidigt imorron , sen ska regina och jag in till stan och shoppa loss.. eller regina ska iallafall ;D



godmorgon , dags för åby.


jahapp , nu sitter man som vanligt i ridkläder och ska snart ta sig till åby (: rid dag på schemat.

**************


känns skönt att ni är hemma igen , " en del av mig har saknats " hahahah




************

jahapp , rolig dag på åby. gick väl sådär på ridningen va xD aldrig mer rida katja. BLÄ! stelaste kusen! inte min grej. usch usch! sen vare longering. emma ja o viran fick nikita xD



jag och nikita då.



jag ser ju nääääästan glad ut. hahah! och förresten , den vita ponnyn är fredrik spetz gamla ponny xD han är lika gammal som korint. fast korint är så jävla mkt finare! ( och bättre ) mohaha :D

************



supreme var bäst idag. klättrade idag , E4a backen, typ 40 gånger uppför. gick skita bra. sen kunde ja inte hålla mig så ja börna skiten ur backen några gånger också. sedan red jag honom lite i hög form och mjukade upp honom lite. han var jätte dutti! sen red jag på gamla E4an hem :D


skönt , imorron är man ju ledig! då blire till o rida ut en härlig ridtur!


Praktik hos Fredrik Spetz

vart en super bra praktik dag och många skratt me jajja! :D

IDAG KOM ÄNTLIGEN REGINA , KAI OCH BARNEN HEM!
dom hade med sig jätte fina presenter !! två jätte jätte fina navel percingar och ett par bjönbrog short och en björn borg tröja :D hade så mkt o prata om att supreme fick vila :O  vi anmälde mig även till tävlingen i linköping den 31. :D kulkul!


***********


här kommer äntligen lite av hopp special bilderna med åby gruppen! xD de var så många bilder.. så tog bara några..



jag , elin , jag




emelie , fredrika , jonna



jonna, fredrika , jag



emelie och jag :D


de där bilderna kan ni ta brudar xD de andra var FUCKADE! xD

synd bara att de inte var någon bild på när becca hoppade???


bajs skola...

var för trött för att skriva igår , men igår vare iallafall special hoppning och jag hade Mbrahma ( stavning? ) gick väl bra. snygga bilder kommer sen xD

supreme fick en vilo dag så jag kunde plugga! städade huset och myste med hundarna.


*******

nu är jag i skolan och just nu känns de rätt okej med tanke på att ja är klar med allt för tillfället.. känns toppen. men sen har vi fucking redovisning och FAIL säger ja bara!

idag ska jag väl rida någon härlig tur på supreme och sedan städa hela huset igen , för imorron kommer ju regina , kai och barnen hem :D och jag vill ju inte att dom ska behöva komma hem till ett skitigt hus ju!

imorron äre oxå praktik hos fredrik spetz igen!



back in skolan..

asså ja , jag och min svengelska asså. är så trött på detta nu. jag vill bara sova!!! jävla skit..
ajja snart får jag iallafall åka hem, hem till 3 glada hundar och 2 glada hästar som alla vill ha mat! :D och såklart , ett tomt hus.. men de känns helt okej att bo ensam faktiskt. vaknar varje natt o håller på att kvävas , de beror på att 3 hundar ligger på mig! HOPP NER! ;D sen somnar man om igen (:
bäddade faktiskt rent igår , BARA SÅ DU VET REGINA! x) snus fläckar och hundhår.. mumms (: kan tänka mig att de kommer vara snus fläckar ifrån mig när ni kommer hem.

är sjukt avundsjuk på regina, kai och barnen.. dom sitter i 30 graders värme i bara bad kläder medans jag fryser under flera filtar och ett antal lager med kläder!


idag ska jag väl ta mej en redig ridtur! ;D lille plutten.. undrar vad de är med honom , haha.. ååh.. han är såå glaad :D självklart är ju de jätte kul , men hah.. as glad hela tiden , de brukar han ju inte vara .. han är så söt.


skriver vart ja red senare ikväll.





( lite bild brist ) saknar min data med alla bilder..


red finstad rundan , supreme var så jävla underbar! red i hoppsadeln idag , brukar ju typ bara rida barbacka annars. men han var klockren! o vilken energi!

nu blire till o plugga och sen kissa alla hundar o sen sova!


mysdag..

idag har jag:
vaknat
städat huset
vart ute med hundarna
gav hästarna frukost
åt frukost hos carina
sen åkte vi till gisela och fikade
åkte hem och strödde ny halm till hästarna och kaninen
red underbara supreme , klockren! korint med lös.
åt mat hos carina
var ute med hundarna
drack en öl med carina sen gick vi ut och gav kaninen och hästarna kvällsmat


nu ska jag bada bubbelbad :D TJOHO! :D


(bild brist har inte mina bilder i denna data)




ja juste , glömde ju säga att ja ska börja rida en av giselas hästar lite oxå.
dom hade tydligen svårt att rida henne , hon var knappt hanterbar? konstigt.. så brukar aldrig giselas hästar vara..

Hagens Fancy
e: Hagens Ryan
u: Hagens Surf
f. 04
diplom 07


Tårarna rinner..

för de första så ska jag väl berätta att de gick hyffsat på tävlingen idag , supreme var helt galet pigg och jätte snäll och hoppade jätte jätte fint. men vi fick tyvärr nått stopp i båda klasserna. det var helt mitt fel , vi behöver åka och träna hos johan. super nöjd med supreme <3


***

kan fan inte sluta tjuta.. vart ute i mörkret hos hästarna nu i två timmar och bara kramat om dom.. tänk.. korint är snart 26 år gammal.. och supreme är 17 år.. supreme ska bara gå en säsong till.. vad ska jag göra sen då?
ingen ny häst kommer att kunna ersätta dom. de finns inga hästar som är som korint och supreme..
har man träffat dom så skulle ni förstå vad jag menar.. ja har undvikt tanken så länge.. men nu när jag gav dom kvällsmat så bröt jag bara ihop.. fan..
dör dom dör jag..





jag älskar er..


TAGGA!

jaha , vad har jag gjort idag? jag var faktiskt hemma idag. var skönt. ätit mat inne hos carina och fixat inför tävlingen imorron.

har sett på 6 filmer oxå.
wallander - prästen
Linje 123
johan falk - liv vakterna
johan falk - den tredje vågen
johan falk - GSI
johan falk - vapenbröder

nu har ja bara de andra johan falk filmerna kvar xD gillart!

taggar inför imorron nu! kanske ta sig en öl?? , njaaa.. då vet ja hur de går.. problem med o komma ihåg saker på morgonen... aj aj.. kan ja inte riskera.

men men nu ska ja glo på rulle!



ensam..

nu är jag helt ensam hos regina , har fixat allt med alla djur.. och ride supreme .. imorron ska han vila och fixas inför tävlingen på lördag.. nu blire film



UNDERBAR!

först var de bajs skola , var as jobbigt idag. BLÄ! brandövning och skit. men en skön liten massage stund hade vi allt.





sen fick ja äntligen komma hem och rida supreme , han var så jäääääääääävla underbar idag! shit pomme liksom.

sen har jag sutte inne hos regina och diskuterat om allt som händer denna vecka. imorron åker dom till Turkiet och jag blir själv hos regina ;O ska bli lite gött (: jag och alla djur :D
så från och med imorron så lever jag ensam!




imorron äre praktik hos Fredrik Spetz!

 


Skola , hoppspecial , stallet..

dagen började med att gå till plugget , helt okej idag..

sen så åkte hoppspecialen till åby , åt pizza såklart , sedan red vi. jävligt kul övning idag faktiskt! :D

sen åkte jag hem och red supreme.. gick as bra , men blev mörkt jävligt snabbt , vi fick lite älg möte där i skogen oxå. lite läskigt att rida i mörk skog nu när de är jakt säsong.. tänk på de häst tjejer!!




skola..

jahapp , kunde inte sova inatt , somnade vid typ 5 imorse.. fett onödigt att ens somna då .. men fastnade vid en sån sjukt bra film..

men sen bar det av till skolan , har ändå vart en okej dag faktiskt. var lite halv kul på idrotten xD stackars linn , vi kastade runt med henne som en liten vante haha :D



 en bild på när elin sitter på toa får representera denna dag i skolan.



****************


Kom hem och red super supreme , gick as bra han är så pigg och fin. vi får se hur de går på tävlingen.
nu är det inte långt kvar tills jag ska bo själv hos regina. hihi. kommer blir skönt. men kanske lite läskigt och ensamt om kvällarna , eller äähsch vafan , ja har ju en massa hundar hos mej! :D




en liten supreme ;D på denna bild är han ca. 2,5 år :D


söndag morgon..

vaknade med panik nu med.. kl. är snart halv 1. och jag måste till stallet. ska ut på en långtur idag igen :D TJOOOOHO! sjukt kul. fullt ös medvetslös kan jag lova.

känner att de luktar lite mat , så förmodligen käkar jag väl innan jag går ;D






**************

blev löfstad rundan i full jävla kula! tog typ 30 min. knappt någon skritt paus på hela jävla rundan.. och de är en runda som kan ta typ 1.5 timme normalt sett.. ojoj (: MOHAH.
supreme är PIGG! :D




en liten o söt supreme :D


igår , idag..

vad ska jag börja med.. börjar med hur gårdagen såg ut..


vaknade av att regina ringde och väckte mig kl 10. då åkte vi till maxi och shoppade loss.. regina hade pippi på smycken!

Garvade så ja tjöt typ hela dan.. AS sköjj.. men vi har ju alltid så sjuka saker för oss..
När regina och jag skulle fika så slog de slint i huvet på henne.. vi kom fram till tjejen i kassan och skulle betala .. när vi skulle gå där ifrån så tackade vi och skulle gå och sätta oss.. men då säger regina: dessie vetu , jag var påväg och säga godmorgon fitta åt henne ;O HHAHA.. de låter inte ett dugg kul här.. men ja garvar högt för mig själv just nu. självklart utvecklade vi de där och satt o sa godmorgon fitta till alla och tillslut blev de att vi sa " ska vi dela fitta" HAHA..




regina tyckte att jag skulle bli ihop med honom, för han är ju skitsnygg.



fan va snygga vi är i våra jägar mössor.

***************

Sedan var det party med bästa hg hos emma :D
trevlig kväll.. som vanligt gör ju jag bort mig. men antar att folk börjar vänja sig vid det hah ;D
tack emma för en super duper fest! ;D







***********

vaknade och fick panik lver hur mkt klockan var.. och lite panik över hur dåligt jag mådde xD
hävde i mig en hel mans portion mat och kuta iväg till stallet. sedan red jag ut på en 2 timmars tur :D super härligt! , och nu mår jag alldeles underbart! :D
supreme var helt klockren idag. vilken jävla energi! :D TJOHO.



nästa tävling blir på vreta nästa lördag ;D hoppas han är pepp.


Praktik hos Fredrik Spetz

suck.. idag har vart en ganska jobbig dag.. är heeelt slut.. fredrik skulle ju iväg idag för att imorron tävlar han på strömsholm! Så först skulle han rida som vanligt och sen skulle ju allt packas inför tävlingen och hästarna skulle göras iordning.. kul , men stressigt! ;D


sedan kom jag hem och red supreme.. idag kom äntligen hovslagaren så nu har supreme fina fötter igen! :D Nu kör vi på och börjar bränna igen , och tävla :D tjoho!


imorron kommer jag INTE orka gå till skolan.. ska istället åka med regina till maxi oxh glo runt lite.. sen rida supreme och sedan på kvällen äre ju party med bästa HG! :D



Skola..

jahapp , då sitter man i skolan som vanligt typ.. blää bajs usch.. håller på med massa ekonomi skit och ska sätta ihop en eget budget.. fan va trist. vad hände med ; pappa kan jag få pengar??


idag slutar vi kl.4 och då kommer min käre fader och hämtar mig ;D sedan ska jag väl åka till regina och kanske dricka kaffe!;D sedan blir de till att mysa med supreme och korint .. kanske skritta en sväng??


jag skulle verkligen vilja strypa min hovslagare som fortfarande inte komme.. de är ju sinnersjukt! supreme har haft en tappsko i flera veckor nu!!! ARRRRGH.. ska minsan skriva ett skapligt argt sms till honom nu!






*************

ah slutet av denna skoldag kunde väl vart bättre..


men men , var iallafall mysigt att ta en barbacka tur på supreme! i stormen! han var galen! TJOHO :D as kuuuuuuul!

imorron äre praktik hos fredrik spetz som gäller igen..

men just nu vill jag bara att denna dag ska ta slut..



Mysiga supreme..

jaha , plugget gick väl bra. föreläsning med carina möller idag också. var väldigt intressant tycker jag.. och dom där 3 timmarna var inte så jobbiga.
och klassen var helt galen som vanligt xD



ao och efter plugget så köra farsan och jag till körskolan..
nu är de en jävla massa lektioner bokade..

hon sa snällt: är det någon speciell du vill köra med?
Jag : nej för fan , de spelar ingen roll!
hon: ja men då bokar ja in dej på lasse..
jag: ojoj.. stackars lasse

har inte hört någon skratta så mkt som hon gjorde på länge.. sen fortsatte hon bubbla om hur snäll och lugn lasse är.. kan ju säga att de kommer han inte vara efter han kört med mej , ute i klinga och mer landsbyggd sådär så är jag ju tvärsäker, här är de jag som bestämmer! , men i stan.. jävlar.. då får jag panik och känner mig allämnt liten..

stackars lasse..

************

Sedan drack jag kaffe med regina. och pratade om de mesta. mest pratade vi nog om den veckan jag ska vara själv hos regina. ska passa deras hur och alla djur när dom åker till turkiet. ska bli lite sköjj.. (: ska blir skönt att få vara lite själv.

Sedan gick jag ut och pysslade om hästarna.. och linementade rygg och ben på supreme. sedan slängde jag på täckena och gav mat och hö (:

nu sover dom nog gott..





nu ska jag äta ;D


Tjenare sömnproblem..

asså shit , nu är klockan snart 5 på morgonen ,
och jag har fortfarande inte somnat! blir galen på de där..
har legat o vride och vänt på mig i sängen.. och nu gav jag upp.. de är bara för att supreme vilat några dargar.. de är de jag får igen för nu.. brukar bli såhär när han vilar.. jag rör mig inte tillräckligt mkt. fan asså.. och så är de skola snart.. om exakt en och en halv timme är de dags att börja klä på sig och göra sig iordning.. skulle jag turligt nog somna nu , kommer de bara bli jobbigare för mig.. för då kommer jag aldrig komma upp.. ajja , får väl lyssna på lite musik..



mot plugget..

****************

asså ingen fattar hur jävla trött jag är.. och arg. finns idioter asåå.. herregud..

nu har jag mest dåligt samvete för att jag inte ens orkade gå bort och pyssla om supreme.. stackars stackars..






godnatt..
supreme och korint - jag älskar er.


God morgon..

Jahapp , då har man slage upp ögonen denna söndag också.. fan.. ajja just nu sitter jag här med elin , men hon ska hem snart och då drar jag mig till stallet.. ska rida supreme lite idag med.. men först hoppas jag på morgonkaffe hos ruggert..





anfallna av älgflugor igen.. men men..
Shit.. supreme var västa energi paketet idag igen. Red borgsholms rundan. och hade tanken att bara rida ut på en mystur. men ojsan hoppsan , han var för pigg för det. skulle trava lite lätt när han bara kaaaaaabom drar av i full kula och bara exploderar xD hahah han är så jävla cool den där kusen. Men det vart en riktigt mysig halvlugn tur.
men jag ställde mig tanken flera gånger under ridturen..

undra om det är någon annan som klarar av att sitta kvar och kontrollera supreme när han blir som starkast?
förutom mig och regina då.
skulle vara jäääävligt kul och se faktiskt xD haha .. fan va folk skulle flyga av! MOHAHA..

JAG HAR VÄRLDENS FRÄNASTE HÄST!




http://www.youtube.com/watch?v=7K9WrOIxGSg

bäst..


Supreme , minnes film.




har ingen aning om varför ljudet är borta helt plöttsligt.. bajs oxå.. ajja man börjar ändå gråta av de bara ;'(


jag önskar att du kunde finns kvar föralltid!
jag älskar dej.


Öla

jaha igår så sov ja över hos ruggert. var la gött. vi ölade lite på kvällen. mys pys ! xD
jag måste ju bara säga de att rugge och jag har den bästa humorn i världen.



*************

och yes yes yes..
red supreme på en mys tur.. skrittade mest. HAN VAR UNDERBAR! den lilla vilan gjorde susen på honom!
jävlar , idag kändes han stor.. man var inte kartig på de där energipaketet. kändes som att han kunde explodera när som helst.. och de gjorde han ju några gånger med! tjoho. fan va kul!





nu är jag lite frusen efter ridturen, och funderar på att hoppa in i en varm dusch!
tyvärr kan jag väl bara duscha typ 5 min.. med tanke på att varmvattnet inte räcker längre xD LANDET tjoho!



Hemma idag..

jaha då var de dags för mig o få ont igen :'/ regina skulle ringa läkaren och se om dom kunde skicka medicin hem direkt istället för att ja ska åka dit.. ja är ju typ stamkund..

snart kommer väl pappa hem med mat till mig hoppas jag.. pizza eller mc.






sen ska jag knalla bort genom skogen och över ko ängen och bort till regina.. sen mysa lite med kusarna (:


Mantorp , travet..

jahapp, idag har jag vart på mantorp travet. Vi hade egentligen den kursen förra året , men eftersom jag var sjuk en utav dom gångerna var jag ju tvungen att åka denna gång ..

Fick bästa nogge igen! ;D tjoho!







*********

på vägen hem så passade jag på att åka förbi Supreme och Korint med..
Satte på lite nya täcken och gav lite kvällsmat..Dom var så nöjda så. känner ja dom rätt så står dom fortfarande och mummsar hö inne i stallet nu (:




nu blire till att , duscha , städa och plugga! , roligkväll för mig med andra ord.


RSS 2.0