bajs dag!

somnade as sent! därav är jag väl på piss humör idag , och sen när jag red så gick de inge bra alls , supreme var så jäääävla seg i ridhuset och de gick inte göra något för att få honom på bra humör så jag tror att han hade lite ont i magen eller lite feber kanske.. stackarn , sen stack hundfan hem två gånger idag? vffff?? idiot..

ända roliga idag är dessa små pojkar xD



humor x)


godmorgon.

jaha nu har jag vaknat , skönt. ätit soppa med gammal ost i! så nu borde jag ju vara taggad för en brännar tur på gamle svarten! :D bara att kliva upp ur sängen och klä på sig och knalla över den leriga kohagen ;D

 

supreme var bäst , red löfstadrundan , och idag var han så jävlaaaaa klockren , det räckte att tänka galopp , halt osv.. fiiiiina supreme.. full kula bara!


pappsen <3

ett litet inlägg om min lilla pappsen (:
lämna mig aldrig.. skulle aldrig klara mig utan dig.






i gotta feeling



rysningar..


bakis.

ah tjena ?va gjorde jag?  kommer inte ihåg ett skit? hur fan kom jag hem? shit.. ajja (:

dags o rida snart iallafall , ska bara äta ;D





blidde lövbiff till frukost xD mummssss.. sen så gick jag till stallet och red ut på en långtur, borgholmrundan , supreme var bäst. han är så snäll , han känner av när jag inte har så mkt krafter. imorron blir det full jävla kula!!!!




SJUK ! MEN PARTY

åby med skolan idag , red ponny igen , MOA. sen hem och red riktigt häst ;D SUPREME SÅKLART! är typ sjuk , feber mm, men nu ska ja in till stan med elin och parta!inte så peppad men de blir nog skojj. roligare än att sitta hemma. ;D



Supreme , 7-8 månader ;D


Praktik hos fredrik spetz och dressyr träning

tjabba , jahapp gick upp tidigt för att köra till praktiken , när jag kom dit var ingen där. fick mig en liten chock men då skickade fredrik sms om att han skulle komma lite senare sen så jag började mocka alla boxar (: sen kom ju cissi och jajja. sedan red fredrik bara 3 hästar och sedan åkte han igen. de har väl gått bra idag förutom att jag har haft sjukt ont i min fot.  fattar inte varför??  någon muskel kanske? jaja , sen körde jag hem (:

just nu sitter jag faktiskt på toa x) haha.. ska snart bort till regina och kanske dricka kaffe? om tanta har tid? , sen blir det dressyr träning för mari calgen kl. 20.10.

nästa vecka är hoppvecka , ska bli skojjsigt och intressant och se hur det går hos johan efter vårat träningsuppehåll.


duktiga lilla plugg dessie.

gud idag har jag fan vart duktig, jobbat på som fan på matten och gjort ett matte prov som gick kanon.
sedan jobbade jag på och gjorde ett svenska B prov. gick kanon .
sedan jobbade jag på och vid kl 4 fick jag göra ett till svenska B prov som förmodligen också gick rätt bra.
sen övningskörde jag i kneippen , gick kanon.

och nu har jag pluggat häst och stallskötsel , gjort klart hela utbildningsskalan uppgiften ;O blidde 5 datorskrivna sidor (: HÖHÖ. sen ska jag plugga lite i körkortsboken  ;D

DUKTIG JAG KÄNNER MIG!!!! fast ja hatart..

lille supreme har en skööön vilodag.


hoppsecialen åby.

ahapp , idag hare var hoppspecial. hade falco. FEGIS säger ja bara. men men gick väl bra, några tvärnitar men ja sitter visst som klistrat! och det fick jag ju bevisat när ja kom hem och red supreme med. RODEO, såklart så red ja ju barbacka och supreme var super pigg idag och han ska ju alltid låtsas vara rädd för saker när han är pigg , idag vare visst lastbilar , och jag red brevid E4an. hahah TJOOOOHOO! bakben , framben, bakben , ner med huvet , upp med huvet TJOHO!  AAAAS KUUUL! alla borde rida mer barbacka så skulle snart ingen trilla av. jag har fan i mej aldrig bjude på tårta?? *peppar peppar ta i trä*


(tidnings bild från förra sommaren)


FARSAN!

HEJ FARSAN OM DU NU MOT ALL FÖRMODAN LÄSER MIN BLOGG JÄVEL NU SÅ HEEEEJ!
min pappa har aldrig läst min blogg, för han är för upptagen med att läsa idol toves blogg.


skola , övningsköra , stallet

jahapp , vart i plugget. pisstråkigt. om man ändå kunde få jobba istället.
sen övningskörde jag lite med farsan , gick kanoners såklart ;) sen drack jag kaffe hos regina. vilket var lite läskigt med tanke på att hon har en spindel som bor i huset någonstans , en blomkrabbspindel. såg den första gången på reginas huvud stor och kritvit. med as långa framben. så sökte vi lite och fick reda på att de var en blomkrabbspindel och att den kan byta färg från kritvit till vit med gröna linjer till gul. regina fick panik och slåg såklart bort den. sen hittade vi den inte igen, men sen igår satt stackars kenny i köket och åt och sen helt plöttsligt så skrek han bara rakt ut. då krälade den på hans arm. kenny gav den en fet lavet och nu hittar vi den inte igen. vi får se vem som får den på sig nästa gång.




Red eda rundan i mörkret , supreme var super duper pigg. såklart. allt de där lilla extra klöset jag ville ha igår hade han 10000000 gånger om idag.. såklart..

tisdag ; special hoppning i skolan , rida supreme
onsdag ; supreme ska vila
torsdag ; praktik hos fredrik , sen dressyr träning för marie calgren
fredag ; rida supreme
lördag; ska vi på krogen regina ? eller??


Regional tävling, mjölby.

ao , vet inte riktigt vad ja ska skriva , är lite besviken på mig själv. skulle behövt ännu mera klös i de hela.
i första klassen vägrade han på första hindret , och sedan vägrade han på andra hindret. då hade ja knappt något självförtroende kvar när jag gick ut från banan.. men sen taggade jag om till nästa klass. supreme vägrade på första hindret och sen hoppade han resten av banan skit snyggt! ;D och det var bara för att vi båda vaknade upp ur våra bubblor och började tänka !! och jag började rida! missnöjd men ändå nöjd med sista klassen.. supreme hoppade ju faktiskt jätte fint.


en arslebild får väl representera dagen.


dags att sova..

jaha , då är klockan 7 på kvällen och det är snart dags att sova. upp kl 4 imorron bitti för att tävla i mjölby ;D
NERVÖS! men nu jävlar!!!


lite onykter..

jaja , har var i åby hela dan , har hoppat , hade en liten as pigg ponny som hette moa. älsklings moa. gillar! (y)  men men.. gick kanon , sen longering på joker , lätt sitts. sen skulle jag övningsköra och då när pappa öppnade för att sätta på skylten stog det ett par tretorn stövlar där! GAAAAAAAAAAH! äntligen fick ja dom, självklart gick övningskörningen klockrent , haha ;D såklart ,jag hade ju värsta lyckoruset! sen gick supreme as bra , jätte fin ;D

NU SKA JAG PÅ BIO! med rugge mm..




såg 2012. AS BRA , men nu är jag nojjig. vill bara inte leva när de händer! och ska fan inte skaffa barn , skulle inte klara av det när en katastrof väl händer. ;( som jag sa , ja skulle ta självmord. jaa svarade regina , men ditt barn då? .. ;/ snyft..


praktik hos Fredrik Spetz och dressyr träning

jaha praktiken hos fredrik gick bra!

sen vare dressyr träning för marie calgren , gick kanon.  är så jävla trött nu att ja inte ens orkar skriva , imorron äre ridning på skol schemat. åka till åby. räknade oxå nyss ut hur dags jag måste gå upp på söndag när jag ska tävla i mjölby. måste gå upp kl.4 och åka senast halv 6 ifrån stallet. shit pomme.

men vi får hoppas att det blir en lyckad tävling!





Supremes pappa , cheval sansibar.




supreme på dagens dressyr träning.


skolan..

BAJS SKOLA! bokstavligen.. idag hade en viss person bajsat på skoltoan! helt sjukt , hur fan kan man bajsa i skolan? hur fan kan man koppla av när folk kommer och rycker i dörrarna?? sinnessjukt! sen kommer jag och ville ha ett glas vatten , öppnar toa dörren och de kändes som en rak höger.. kvällningar ohja.. SLUTA BAJSA PÅ SKOLAN! herregud..


vill bara hem.då kunde jag ju rida supreme i ljuset. sol är de oxå.. bara för att jag är i skolan. är jätte nervös inför kvällen. första körlektionen på körskolan! herregud.. gaaaah.. pappa ska fan i mej åka med i bilen! han är min trygghet!  jaha , sen kommer jag väl hem vid kl. 6 och då äre väl bara att dra på sig termostället, på med kepslampan och ut och rida!



vill ha..


körskolan gick as bra! övade på allt ja redan övat på, förutom att de var inne i stan och jag är ju van vid mina trygga små grusvägar! shit pomme. men men bra gick de ;)
nu blir de till att gå ut i mörker , regn och kyla bort genom kohagen till stallet. ska mjuka supreme lite idag inför träningen imorron. men först ska jag fan i mej ta en kaffe hos regina!!! OVANLIGT VAAA! 




SUPREME VAR BÄST!!!!!
men såklart , han är ju världens bästa häst!



igår , idag

sov hos regina igår. red i ridhuset , det gick jätte bra , övade ju mest på att få upp energin inne! gick jätte bra tillslut! han är ju lite rolig , för man måste ju uppmuntra till energi inte piska på och trycka sporrarna i magen!
SMART HÄST.



sen såg regina och vi på en sjuk film , haha den var lite rolig. sen idag så gick ja upp skapligt och red supreme , red löfstad rundan i  full kula. skit kul! ;D sen åkte pappa och jag o fixade mitt ID-kort. sen så övningskörde jag lite igen. gick kanon. imorron börjar jag på körskolan , första kör lektionen. shit pomme. stackars dom.




köra bil , rida , städa.

detta har vart en bra dag ;D vaknade o då var maten klar , käkade , sen övningskörde jag lite , ska ju börja på körskolan på onsdag. *nervöst* men men , övade på och hänga på dragläget i uppförsbacke idag igen , no problemo liksom!

sen gick ja till regina och drack kaffe , fick mina julklappar av henne idag , hihi! AS fina saker. en gårtt schabrack med gråa benlindor till! de har VI velat ha hur länge som helst. så på dressyr träningen på onsdag så blir de till o pröva de, sen fick ja as musiga leggins. termoleggins. mmmh varmt o skönt. och sen ett svart nagelack! sen av carina fick ja två par jätte fina swe ridstrumpor! och sen hade regina att sprillans nytt termoridställ hemma som hon aldrig har haft på sig! de minsan köpte jag för 200 kr av na ;D  NAAAJS !

sen så red jag , red borgholm , supreme var som en stuttsboll , as pigg! sen drack ja kaffe hos regina igen. haha..

och nu ligger ja i sängen och är helt slut. har städat mitt rum oxå. känner ändå nu att den dåliga perioden i mitt liv har börjat..  den perioden då ja är depp och inte har lust eller ork till något. de är då ja brukar skolka , rida sämre och bara ligga i sängen. men detta år måste ja försöka iallafall!!


åby , KM

jaha idag höll våran hoppgrupp i en hopptävlig på åby , gick bra (:



jaha , var AS trött när jag kom hem och ville bara sova , men nej , de var bara att gå ut i regnet och rida , och de är ja sjukt glad över att ja gjorde för supreme var så jäääääävla underbar (; red eda rundan.





va gött de ser ut med en massa hö (:

hur mkt hö får era hästar? x)


fredags kväll..

jaha idag var det ridning på skol schemat , åby. markarbete , hade moa , liiiiiten ponny , hihi , kändes konstigt..
sen åkte jag hem och drack kaffe med regina och linda ;D mys. sedan red jag supreme i mörkret gick AS bra , fullkula golfrundan ett varv sen red ja samma runda igen fast lite mer kontrolerat. mkt mkt mkt roligare o rida full kula! sedan åkte elin och ja in till stan och var på fest hemma hos kim , var lite kul att se hur alla hade förändrats , vi tog väl bara två grogg.. vi ska ju faktiskt upp tidigt imorron , för imorron ska ju våran ridgrupp anordna en tävling och vill man ha bra betyg är det nog bra att inte komma bakis som fan.. men men nu ska vi väl sova!



dagens låt..



snyft..


aj aj i magen..

vaknade imorse vid kl 4 och hade så jävla ont i magen! vart nästan tjutfärdig , försökte somna om.. efter ett tag lyckades jag , men när ja vaknade igen så gjorde det fortfarande sjukt ont. så var hemma idag.
senare på dan blev de lite bättre , men de börjar fan kännas lite nu igen.


tränade iallafall dressyr för mari calgren idag. skönt att träningarna börjar regelbundet nu igen!



det gick jätte bra, han är ju så snäll och försöker verkligen , jag som inte kan dressyr så bra sitter ju och exprementerar och supreme gör alltid sitt bästa!

imorron är det åby som gäller. och på lördag ska ju våran ridgrupp hålla i en tävling!



jag älskar dig.


BAJS SKOLA!

sitter i skolan just nu , de är bajs är så less på skiten , svalde massa glas bitar i matsalen oxå , de låg i salladen , så nu har jag gjort en anmälan för de oxå.. inte kul att ha massa glas i magen. snart kommer far hit och då ska vi ha samtal med karin. suck. vill bara hem till fina , nyrakade supreme! och såklart ta en kaffe med regina ;D

denna låt gör mej bara mer ledsen just nu..



slänger in en rulla på supreme också , så man blir lite glad.. och längtar hem mer..



jaha då har man ride.. gick kanon , mjukade bara upp honom , imorron ska jag träna dressyr för marie calgren igen. skönt att alla träningar börjar nu (: dags att åka till johan snart oxå..  på tala om johan så äre praktik hos fredrik spetz imorron som gäller!

har även fixat allt åt susannas härst idag , skönt att hon står i vårat stall , resebro xD hade aldrig orkat åka iväg.

har sutte och drucke cola med rugge med ute på altan , haha snorkallt! men colan hölls sig iallafall kall och god. sen fick ja knalla hem genom den mörka skogen..



okej då , de är inte så långt imellan.. men de är fan mörkt!



i started a joke..


rakat supreme

ja idag var jag hemma från skolan , tog en halv dag att raka supreme , haha ;d han blev inte beige i år! han blev mörk grå! tjoho , allt är bättre än beige! xD vi gjorde en helrakning , benen , huvudet , ja allt ;D efter rakningen red jag borgholm rundan! ;D vilken skillnad det var på honom!




skillnad på päls? , efter så blåste vi av supreme med tryckluft , haha ;D



fika paus (;



en färdig supreme (;



kolla vilket stort löv jag hittade ;O



cooooool häst (;


skolan , rida och SPÖKEN

skön dag i skolan , bara legat i soffrumet och tittat på disney channel. inte gjort något annat.. herregud.




red supreme i padocken , gick jätte bra, efter ett tag. hihi. var lite bråk där ett tag och lite bockningar , men va fin han var sen.  ;D imorron rakar vi honom! BEIGE!





sen när jag skulle rida hem ifrån padocken så ser man vårat hus ifrån stallet , då stannade jag till och tittade upp imot mitt rum , jag såg att de var tänt i mitt rum och att farsan sprang runt som en idiot i mitt rum fram och tillbaka , ja stannade och tittade jätte länge , o han bara sprang runt , så jag ringde farsan och frågade vafan han gjorde i mitt rum , han ba ; jag är inte i ditt rum ? jag ligger i soffan på nedervåningen. och jag såg ju fortfarande att någon gick runt i mitt rum. då säger farsan att han hör att de är någon på övervåningen , han gick upp , men ingen var där..



En heldag hos Linda

jajjamensan , lillasyster åkte hem vid kl 11. och då drog regina och jag ut till linda , hon bor i världens ände typ. nej men normalt sett så brukar det väl ta en timme för folk att åka dit , men regina och jag åkte dit på 40 min. haha. var jätte mysigt att få se hennes gård. Zakita fick träffa sin pappa och sin bror. det var så kul att se dom tillsammans. Sen fick zakita pröva på att valla får för första gången i hennes liv , hon har ju bara vallat kor innan. det var ju faktiskt första gången hon såg får , så först tvekade hon lite , sen jävlar kunde man bara se hur hon fattade allt och PANG så valla hon skiten ur dom , jävlar vad duktig hon var!! ;D regina knäppte lite bilder. sen åkte vi runt och hälsade på lindas alla hästar och såklart hämtade vi ju klippmaskinen! så imorron ska supreme rakas. då blir han bajs ljus brun typ ;/ snyft. supreme som ska vara SVART!



zigge (zakitas pappa) zakita , zevs ( zakitas bror )



zakita vallar får


synd att blogg.se är så segt ibland , annars hade jag orkat ladda upp mer bilder.




ja på denna bild syns de ju verkligen hur långt ner mina ben räcker ner på supreme haha. en bit nedanför sadeln iallafall.


kväll med lillasyster..



Zorro hoppning..

jaa , vad ska jag säga xD trodde att detta skulle vara plätt lätt för mig och supreme. men världens minsta ridhus ( de gör egentligen inte så mkt) men jävligt illa vägar till alla hinder. shettis vägar. och jag hade fan störst häst av alla .. men supreme gjordet ändå bra , 8fel i 1.10 och 2a i LD.



 jag som zorro då..



lilla syster och supreme. hon var inte lite rädd när hon satt där. HAH!



men men , imorron ska regina och jag åka ut till linda och hämta klippmaskinen , sen ska supreme rakas ,sen blir det och ladda inför årets sista tävling i mjölby regionalt. ojoj , undrar hur de kommer gå..



trötter..

jaha , idag har jag vart en heldag på åby. hoppade merlot fört, shit vad konstigt det kändes att hoppa liten ponny! haha.. kändes som att den skulle gå sönder när jag körde samma saker som på suppe! ;D
ikväll har jag vart på middag hos morsan , kors i taket! var trevligt. blev några cider och bärs. okej , nått glas vin oxå kanske.

fixade supreme tidigare idag , han var jätte nervös. han kan ju tävlings rutinerna , om han bara visste om hur fjantig tävling de är imorron ;D



praktik hos fredrik spetz.

fyfan vad det är kallt! är så jävla depp på de här vädret , de är mörkt när man åker hemmifrån och de är mörkt när man kommer hem. fyfan! vintern borde inte få finnas.

har iallafall jobbat hos fredrik idag , gick bra. jobbigt med kylan o regnet bara. trodde aldrig jag skulle säga de här. men jag saknar faktiskt gisela lite. så många gånger man gått och svärt åt henne o bara velat strypa tanten! och så nu när man tänker efter så är det helt sjukt hur mycket man lärde sig hos henne. och just nu tycker jag synd om henne , hon är ensam på gården med alla hästar , och hon är 73 år! kanske borde åka dit..

Red iallafall supreme i detta jävla väder o mörker. klättrade lite och red lite i padocken. flyttade , böjde osv. lite uppmjukning inför zorro hoppningen (;



tänkt om det kunde vara såntdärt härligt väder igen!


SNÖ!

idag var jag hemma och hade "ont i magen" var så trött. vaknade upp och det snöade. tvifan ;/ red iallafall en riktig jävla bränna fett tur. löfstadrundan. supreme var bäst!  sedan drack ja kaffe hos rugge. sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi in och köpte zorro sakerna , haha. nu är jag as trött och ska väl snart sova. praktik hos fredrik spetz imorron.





haha , delar av zorro dräkten ;)


stjärt kött

hejsan hoppsan. nu sitter jag hos regina! oj jag fick sitta vid hennes rosa dator , det är otroligt!
gick hem tidigare idag , åkte hem och red en lång ridtur i de fina men kalla värdet. borgholm idag igen. gött!
idag i skolan var det invigning av de nya uppehålls rummet. HAHA säger jag bara! imorgon kommer jag ha "ont i magen" så då kan jag inte gå till skolan. ;D

imorron ska jag / vi;

ta kort
rida
köpa in mina zorro saker  ;D



regina och jag ;D



invigning av nya uppehålls rummet , haha ;)


bajs skola..

jaha då var lovet slut. SKIT! fyfan. de är konstigt hur snabbt ett lov bara kan försvinna ;/ igår vart det en härlig ridtur och en mysig filmkväll hos esset sedan en trevlig kväll hos regina. PÅLA MIG!

jaha på lördag är det dags att klä ut sig till zorro och hoppa maskerad hoppning i vånga!
den 21:e ska jag på sex party och sen på palace , men såklart hah, min vanliga tur så äre det tävling dan därpå, mjölby. får bli en lugn fest kväll igen (; supreme ska rakas på söndag elle rmåndag oxå. ÄNTLIGEN ;D



God morgon.

jahapp , nu har jag äntligen komme upp ur sängen (; de var svårt faktiskt.  JAG FICK REDA PÅ ATT JA ÄR LEDIG IDAG! WOHO! så ja gick upp lite tidigare för att rida borgholmrundan på supreme. fan va najs. ;D

sen kanske jag tar en kaffe hos regina och sen ska jag träffa esset (; men sen ska ja sove över hos regina inatt ;)


GOD MORGON CARINA OCH REGINA!


jaha , nu börjas de igen

SÖMNPROBLEM! igen.. börjar bli jävligt trött på de här ;/ vill bara sova! men de går inte.. undra va de är för fel denna gång? ;( att ja inte red ordentligt idag? att jag sov mellan kl 8-imorse till 2 ? att ja bara sov 4 timmar innan tävlingen och var nervös och sen visade det sig att de inte vart nått?  fan.. har gråte flera gånger oxå.. såklart av samma anledning som alltid. vill ha kvar supreme för alltid. varför måste han bli gammal? ;'/ ska försöka njuta av den tiden vi har kvar tillsammans ;') planerar o vara vaken till kl. 6 och sen ge mig ut på en ridtur och få se gryningen tillsammans med supreme.. de är underbart. vi får se hur de blir.



det blev inte alls som jag tänkte det. somnade vid kl 6 när jag tittade på tv! och nu är kl halv 1. så jävla pissigt asså. BAJS , ska iväg kl 2 med. ska på någon grej ute hos morsan någon smink grej , ja skiter fullständigt i smink. men kanske är ett bra första steg att försöka bli sams med min mor?

blir till att rida efter det , förmodligen i mörkret ;/




OKEJ!
det var inte värt att åka på de där.asså det var jätte kul och lite intressant men vafan, synd att de var så dålig tid. kl 2 är en jätte dålig tid för mig. nu fick ja ju rida i as mörker och kunde inte se ett skit. blev ett kärring ridpass !!! FYFAN!!! ja önskar att ja kunde hållt mig vaken någon halvtimme till imorse så kune jag ride då!! , men nu blev de ju såhär bajskrov ist!  men men.. får ta igen de. ;D den 21 :e är det sex party hos steffie och den 22:e är det smyckesparty hos marie ;D DÅ SKA JAG FAN RIDA INNAN IALLAFALL!



OCH DET BÄSTA AV ALLT MED DENNA DAG! AIK TOG SM GUUUUUUULD! WOOOOOOOOOOOOHOOOO


RSS 2.0