31 maj

blandade känslor idag, var hemma idag.. var hos regina. sedan åkte ja till stallet och möts av en blödande supreme. han har haft ett sår ganska länge nu som inte vart någon fara med, så lindade det för att flugorna skulle låta de vara men idag hade han fått ett nytt sår.. så han har alltså två stora sår på båda fram. inte bra. speciellt inte nu när flugorna är här! han var ej halt och var pigg och fin, men bedömde de så pass illa att de är bäst att han står inne imorron, just för att flugorna inte ska äta upp honom.  stackars. men ja tror inte de är någon fara.

de är planerat att tävla i helgen, skulle åkt till folkungabyggden o hoppat 1.10 - 1.20m men de blev NORF med två 1.10 klasser istället, om supremes sår är bra dvs.


du får nog komma hem snart hjärtat <3




30 maj

fredag: jobbade på nhs med skolan först och sedan stannade jag kvar och jobbade eftermiddagen med. efter så fixade jag supreme lite snabbt, han fick vila. och sedan drog jag och regina o linda till harrys , blev en galet rolig kväll :D

lördag: åkte till nhs för att jobba, sedan åkte ja o elin hem. red supreme ordentligt! han var pigg och fin, sedan fixade vi oss inför nhs festen. först var vi inne i åby, de var ju åbydagen, mkt mkt trevligt. sen bar det av mot nhs festen.

söndag : idag vaknade jag kl. 2 hemma hos elin, red ut tillsammans med elin och duschade supreme.. nu är ja äntligen hemma och är jätte trött. ska duscha och sen sova. skola imorron..


























27 maj

glömde skriva igår , orkade inte, är såååå trött! supreme har iallafall gått as bra hela veckan nu, så han får nog en vilodag imorron eller lördag. kommer inte kunna skriva så mkt i helgen efter som ja jobbar på NHS hela helgen från och med imorron.

har haft körlektion 3 dagar irad nu med.. har gått super bra ;)




25 maj

körlektion idag, gick kanon. körlektion imorron och på torsdag.

har även ride, supreme börjar bli lite tjock tkr ja, eller inte tjock men mullig, men han ser mkt bättre ut i kroppen, men nu måste ridningen ökas, kan ju inte rida som jag gjorde hemma, så nu får ja slita !

han var iallafall pigg och fin ;D


24 maj

ledig idag men fick gå upp tidigt ändå. de var dags för läkarbesök, denna gång dammsög dom örat på mig och gav mig antibiotika, de känns faktiskt bättre redan nu. underbart. prövade även att köpa snus imorse för att äntligen få trycka upp mitt leg. framför näsan på dom men dom frågade inte om leg. :(

sen åkte jag till stallet och red supreme, gick bra han var pigg och fin och verkade inte alls trött.

när ja kom hem så kom frank the tank :D har saknat min bästa vän , de var väldigt roligt att ses igen :D sedan åkte vi runt lite på grusvägarna, frank saknade tydligen landet så ja visade honom runt, sen ville han köpa cigg så de var de bra läge för mej o pröva legget igen och då! äntligen så fick ja visa de, mohahha :D

nu äre natti, för att även fast ja är ledig imorron så är de körlektion kl. 10 ... snark...


23 maj

18 idag! :D och namnsdag ;D

fest igår, fick en bil av mamma och jonas , en volvo 240 såklart, och pengar ;D tack så mkt för alla paket! ;D

idag var de tävling, de gick sissådär, mkt mkt bättre i 1.20: n !


21 maj

idag har ja gjort lilla hästskötarexamen i skolan, linda,knoppa och rida dressyrprogram.
sedan fixades det i stallet, supreme såg trött ut idag.. värmen antar jag.. hoppas verkligen inte de är såhär på söndag, då kommer vi inte över nått hinder..

sedan har ja packat och städat rummet (:

imorron ska jag ev. åka o kolla på en häst som regina o ja ska ridatill.. och tävla upp. sedan ska ja åka till stallet och borsta på supreme och knoppa, sen bär det av till mamma för firande av mig.  och på söndag, min födelsedag, blir de till o tävla dårå (:



20 maj

vart i söderköping hela dagen och har nu klarat min tappsko kompetens ;D weeei, nu kan ja slå på skor.

sedan hälsade farsan och jag på farmor och farfar, fick en ny fin ring av farmor. super duper fin guldring. har nu 3 as fina!
 



sedan hade jag körlektion som gick toppen och sedan red jag supreme på banan, gick bra, red inte länge , kollade så allt funkade och mjukade.

nu ska ja plugga hästmuskel fibrer.. va roligt.. ja kommer få ig imorron, ja har nämligen ingen aning om vad som ska komma på provet , pga dålig ridlärare!!!!!!!!!!


19 maj

de närmar sig min 18 års dag... teoriprov och uppkörning bokat...
supreme gick jätte bra idag, pigg och fin trotts ryssvärmen.. imorron ska han få komma ut igen, på fredag blir de till o rida lite på banan och på lördag får han vila och bli ompysslad och söndag blir de till o tävla.


fan vad ja saknar korint... sen han försvann har allt blivit så jävla jobbigt, pissigt och bajs... de är en stor sorg, och de går inte en dag utan att ja tänker på honom..




18 maj

de drar snart ihop sig mot födelsedag ;) 23;dje ...... då smäller de. då ska jag även tävla! idag är min stora klump i magen att ja ska övningsköra.. ganska stor press just nu när de går mot slutet... en sur och arg lasse och en nervös dessie som tycker att hon gr helt rätt i alla lägen... illa...

igår tränade jag på dressyr program till på fredag när ja ska gra hästskötar examen.. gick bra... han var fin men ja kan verkligen inte rida dressyr!


16 maj

va har ja gjort idag.. ride ut kusen, gick kanon ;d pigg och fin. sedan har jag sove middag , haha ;D och vart hos regina, min dag har typ sett ut som vanligt med andra ord :D


15 maj

red en tuff tur på supreme idag, gick kanon. sedan har ja övningskört massa. gick också bra. och på kvällen blev de groggkväll och bubbelbad med kai och regina. (:


14 maj

god morgon, sitter hemma hos regina och dricker kaffe, har sove här. heeela kvällen igår pluggade jag och regina körkortsteori. bajs tråkigt men skönt att vara klar !

igår hade regina hoppträning för mej o suppe, massa muskel övningar och lite högre stutts. och så avslutade vi med att hoppa nått 1.20 hinder efter. gick kanoners (: pigg och fin kuse!

idag ska jag bara mjuka supreme, som förmodligen har lite träningsvärk :P


12 maj

skola idag igen... SOOOLEN! ska snart knalla iväg till vårdcentralen , har as ont i örat och orkar inte detta mer. sedan har jag kör lektion klockan 13.30 ;D



11 maj

oj vad med saker jag har gjort idag. klev upp kl. 09.30 och åkte till tandläkaren, har en visdomstand på G.. inte kul. sedan skulle jag och regina åka till supreme, då sprang det en älg med kalv på vägen som vi lyckades rädda från all trafik, den vägen har tage tillräckligt med djur nu. sedan fixade vi söta supreme och tittade på när hundarna simmade, sedan åkte jag hojj med mamma till söderköping och fikade på de stället jag ska jobba på ;D sedan var det bara till att åka till skolan, för kl. 4 började vårat öppet hus... sen åkte ja och regina runt i stan och lekte på olika lekparker , haha ;D nu är ja helt slut........

tänker på dig farmor<3



10 maj

idag var de bara till o kliva upp o gå till skolan, fast att de bar emot, dock så var det inte en sån jobbig dag, vi skulle vara sätta upp våra reportage om våra APU-platser... slutade ganska tidigt och åkte till stallet, långerade supreme, han var nog lite trött idag. imorron ska han få vila.

imorron ska jag även till tandläkaren och på kvällen är det öppet hus på skolan till kl 7 på kvällen, välkomna!

ÅÅÅH så snyggt och seriöst ;)

































9 maj

nu är ja super trött.. vart ska ja börja...

helgen med björn svensson på 3-års har vart toppen, bara de att ja tycker att domaren borde få ett skott i pannan! björn kom dit med de finaste hästarna och domaren verkade inte ens intresserad, dryga jävel!


Björn och Stakkita RAA (e,stakkato) på ridprovet. Diplom!


Björn och Karmen RAA(e.Camaro M) på ridprovet. Diplom!

idag har jag tävlat i nyköping och supreme är verkligen på gång! VI är på gång. slutade som 4a idag med. känner att han är piggare och ärtigare , precis de jag strävat efter! nästa tävling  blir NFK den 23 maj (min födelsedag) 1.15m och 1.20m (: hoppas han är lika taggad då!




6 maj

blidde ingen tappsko komp. för mej inte... vaknade as sjuk idag med, och döv på höger öra... ajfan.. mår bajs. men nu är de bara o bita ihop, för imorron ska jag med björn svensson till vreta - 3-års test. ska bli as kul. sen på kvällen ska ja till kai och regina, kaia fyller ju 35! och sedan på lördag ska ja följa med björn igen :D och på söndag blir de ju tävling i nyköping! som sagt... går man in i väggen så är det för att man sprungit för långsamt!


6 maj

dutti supreme <3

























idag: söderköping, tappsko komp.


5 maj

ja då var de verkligen dags att skriva igen! är sjuk ;/ feber och ont i halsen usch usch.. regina ska köra mig till stallet nu och ha lite dressyr träning för mej och de lär bli kämpigt! men då kanske ja kan sova inatt iallafall...

på söndag ska jag tävla i nyköping, två 1.10 klasser och sedan efter de blir de till o tävla på min födelsedag, dvs den 23 maj på NFK så blir de 1.15 och 1.20 (:






ojsan...... så kan de gå när man kör för fort!


2 maj

jaha då har man vart på sänsongens första tävling, supreme skötte sig kanoners! han var jätte dutti! de slutade med en fjärde placering och ett pet i grunden på den andra klassen. är super duper nöjd (: har nog aldrig vunne en flugsmälla förut hahaha...

nästa tävling blir på söndag, i nyköping. så nu taggar vi.. sedan blir det NFK. imorron är de skola,  bajs. nu får jag blicka framåt mot helgens tävlingar och 3-års testen (:








nu är även supremes AIK utstyrsel invigd (:


RSS 2.0