29 april

ska väl börja med o säga att träningen igår gick bra. väldigt nyttig för mig om man säger så!

idag har hela klassen vart i söderköping och tagit jord och vatten prover. samt studerat jordskikt. sedan har vi i hh slage på tappskor. efter de åkte ja , elin och hennes mamma till mantorp , travshoppen och sedan till sharpman.. sedan mjukade jag supreme lite på banan, gick bra han var pigg och mjuk.




27 april

god morgon. sitter i skolan ;/ sov hos regina inatt, de var gött , som den gamla goda tiden .... för typ en månad sen.

idag har vi träning för micke med skolan, daniel svensson sa att han var sjuk idag igen.. puckot... och idag ska supreme vila.

på onsdag ska jag åka och träna hos johan. äntligen... och på söndag ska jag konstigt nog tävla, hageby.
* hoppas hoppas hoppas på seger i år igen * ;) haha..

********************

hoppningen gick bra.. fast ja hoppade ponny haha ;P




25 april

supreme har gått super idag, han är pigg och fin! han är bäst! på onsdag ska de fan bli johan träning!!!!

dessie är lite ledsen, dessie vill verkligen ha en häst hos björn , Splendid... men dessie har inte pengarna just nu... DEN ÄR PERFEKT... detta måste ordnas!!!




känns som att hela jag krossas om inte detta går.....

har iallafall fikat hos regina idag. de var gött att få snacka av sig lite.. snacka hästar och planer inför framtiden!!!


24 april

vaknade vid halv 2 och åkte till hööks och köpte nya skydd till supreme och ett nytt schabrak. då blev han gla.
sedan red ja ut en skapligt tuff sväg, då blev han så glad att han nästan tappade mig!

elin och jag saknar våran praktik plats lite. och idag pratade vi om stakkita.. vilken jävla fin häst! gud vad man skulle vilja ha henne. hoppas verkligen att man får se henne igen.


23 april

äntligen hemma igen! efter två tuffa men underbart roliga praktikveckor. kommer verkligen sakna robin och björn. men vi ses på treårs!

det blev även akuten för mig igår. i början av veckan fick jag en hästsprak på hälen och de gjorde bara ondare och ondare. när ja kom hem igår var foten blå och svullen. slutade med röntgen 2 gånger, och misstänkt spricka. infektion i leden, i hälen så nu käkar ja piller och är halt!

nu sitter ja här hemma med elin och äter korv och pomme. ska börja skriva här igen ja lovar!  PÖSS!




" du din lilla rackarkotte "


14 april

tuffa praktik dagar!!! har knappt tid att sova känns de som ;) men ja tror inte vi kunde hamnat på något bättre ställe! vi har så sjukt kul med robin och björn ..... its rape time liksom ;)

imorron kommer förhoppningsvis regina och har lite hoppträning , för annars har vi slösat på våra sista krafter och bärt ut hinder.... de blidde inget av johan träningen för den var halv 6 och jag kommer hem vid 6 på kvällarna :P blir nog kanske nästa vecka istället! ;)

supreme har gått skit bra! han är taggad!!! nu ska ja sova ... mina fötter typ dör... natti!

12 april

bor återigen hos elin, denna gång behöver ja inte bo själv ;) vi har ju två veckors praktik nu och vi är hos björn svensson och ifrån elin tar det bara 10 min att åka ;)

supreme känns bra, blev skodd idag. och de blir nog johan träning på onsdag. ska bli spännnnnnnaaaaaannnnde ;) hah..

9 april

bor äntligen hemma igen ;)
































8 april

är glad även idag , för regina har vart ute idag med, med barnen denna gång och de har båda ride på supreme och även skuttat lite över små små hinder (: sedan käkade vi brända äggmackor och drack kaffe! haha;)

känns bra att vi börjat planera lite inför supremes hemkomst och mitt hästköp (:




















supreme och hans lilla vän Dolby





















supreme och kenny in a big hopp! ;)



























supreme o marielle in a big hopp, only one hand!!!! ;O

7 april

idag känner jag äntligen lite glädje!! regina har vart ute här och hälsat på idag, vi har drucke kaffe och myst med hundarna och med supreme. hon hade även en liten hoppträning för mej, GICK SÅ BRA! as glad :D hoppade upp till 1.30 och supreme var pigg, glad och lyssnade på allt man sa! film kommer!

imorron ska regina komma ut och hälsa på igen! med barnen denna gång! mysigt! och de känns så bra att vi planerar inför supremes hemfärd! och när ja ska köpa min nya häst ;D






















































5 april

god morgon! har morgonfodrat och släppt ut kusarna. min första tanke när ja klev upp var : naae, varför jag? måste jag verkligen? men de gick.. ja klev upp.. kollade ut genom fönstret och såg snö! började direkt att leta efter ett rep som ja kunde använda när ja ska hänga mig!!!!! SNÖ! va i helvete liksom.. ajja, klev ut och tänkte jaja, de försvinner väl snart.. efter att ja fodrat gick ja upp och drack kaffe, sedan släppte jag ut kusarna, supreme var pigg och fin och han och hans lilla kompis gick långsamt längre bort i hagen..

när ja kom upp till huset la jag mig ett tag, sedan drog ja upp rullgardinen för att titta på supreme, va ser ja då... jo supreme jagar skiten ur den lilla , hahah.... tror mest de var på skoj, han är inte elak , de är mer den lille som biter supreme, men supreme jagar bara.. men just nu när ja tittar ut står dom bara brevid varandra o käkar grenar ;D

4 april

jaha ja.. intervall tränat idag, lite lungt, första gången på ett tag. bor helt ensam hemma hos elin i hennes enorma hus! lite väl stort och ensamt är de faktiskt.. men har iallafall vart skönt att få vara lite ensam. har faktiskt bölat en gång, och de behövde jag verkligen.. jag ignorerar bara alla känslor hela tiden.

mös flera timmar med supreme nere i stallet förut, busade lite i padocken och borstade och höll på. mysigt (:


3 april

har ride supreme, tvättat hans ben och släppte ut honom utan täcket ett tag och ja tror han rullade sig 20 gånger, mysigt!! han såg så lycklig ut :') sedan har jag sladdat elin o deras bana, som ja lovade.. blidde bra.

imorron blir de till o rida ut tror jag, är de såhär fint väder så finns de ingen chans att ja är på banan och rider. mycket har förändrats, men inte min syn på hästhållning och ridning!


jag saknar dig </3


2 april

jag hittade en ridtur i min stil igår, mkt galopp men med bra tillfällen att ta en skritt paus. mycket upp och ner.. och en stor sandgrop där man kunde rida runt hur mycket som helst. supreme var super nöjd efter den turen, första dagen ja öste på som om jag vore hemma, äntligen kunde man se nytt ljus tändas i hans ögon <3




vi saknar dig korint. vi har inte slutat sörja, vi har ett krossat hjärta, jag har lärt mig att koppla bort allt. men de kommer tillfällen då de inte går och jag kan inte stoppa tårarna då... älskar dig.


1 april

godmorgon..  sitter i skolan.. idag ska jag åka hem till elin och rida vid kl 1. blir bra. sen åker elin bort en vecka till egypten så ja får väl se om ja bor hemma hos dom då.. kanske kanske.. höll mitt nationella tal om aik - fb- supportrar igår.. de gick as bra. sedan hade vi samtal med karin och jag låg super bra till, har inte något ja behöver göra. skönt.. då kan ja iallafall andas ut och känna mig lite fri.

nu måste ja börja träna inför tävlingssässongen.. sista tävlingssässongen med supreme, sen blir han gammal gubbbe och får förmodligen komma hem igen. känns super bra. då köper jag ny häst och står förmodligen kvar hos elin med den, eller hos regina, ja får se .. de är ett tag kvar (:


RSS 2.0