31 juli

dagens låt : jackie wilson - i'll be satisfied





























31 juli

fredag: spenderades hemma hos regina, vi såg en massa skräckfilmer och hade det super trevligt! sov kvar där. igår : var regina och jag på badtunne fest hos min moster linda, riktigt roligt, dock så åkte vi hem tidigt eftersom jag var så jävla trött, vi beslutade oss för att se en rulle när vi kom hem, men jag somnade ifrån den också, haha.

jaha imorron är det måndag igen , och då börjar helvetet om, men på fredag drar jag till dalarna och det ska bli riktigt kul!





29 juli

såhär kände jag mig när jag kom till jobbet imorse..
























ja alltså, bilden var ju menad till att visa att jag var ledsen, men nu visar den istället att jag är trött, rynkig och gammal..

Sen räddade jag även en sån här på jobbet...







































































































idag har jag även varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig, tänkte att nu är det dags liksom.. sen va har jag gjort mer.. jo jag har bokat tåg biljetter, jag ska för första gången i mitt liv åka tåg! och det blir värre.. jag ska åka ensam! till dalarna!! 6 timmars ensam tågresa, och nu värst av allt, med tågbyten!! jaa.. de kan väl bara gå bra eller dåligt liksom.. ( rycker på axlarna ).

nu ska jag bort till regina, vi ska ha lite myskväll och se lite skräckfilm och sånt, därefter så sover jag kvar där.

men först.. dagens låt: a little bit of soap -  the jarmels ,
en av mina absoluta favoritlåtar! LYSSNA!



29 juli

jag är ju egentligen ingen dansbands människa.. men jag gillar att gå och dansa till det, fast mest Larz Kristerz då, eftersom de spelar den  musiken jag lyssnar på, ( fast i dansbands stil ). jag lyssnar alltså ALDRIG på dansband hemma. men så fick jag då höra när L-K sjöng främling, i Malung, och nu gillar jag den låten.. här är den, fast med lasse stefanz dårå..






























28 juli

sådär, hemma, det är kväll och snart får jag sova, tack gode gud.

jag har faktiskt bakat en kladdkaka, de gjorde jag för att jag var hungrig och godis sugen.. så ja, om den blev bra? huset har inte brunnit ner iallafall, så mycket kan jag säga.

efter kakbakandet kom farsan hem, han hade farmor och farfar med sig, och de hade med sig mc donald's. Kände mig väldigt elak och osocial som var uppe på övervåningen och åt istället för att äta med dom. men jag är ju så trött.. förlåt!

bara en massa onyttigheter idag, jävlar vad jag kommer få springa på bandet här hemma...

nu tänkte jag visa en liten halvful kjol jag shoppat, skit dålig bild, och skitful stil, men ah, där är kjolen iallafall..

























Dagens låt : solomon burke - cry to me





























passar även på att tippsa om dessa roliga pöjkar ifrån Orsa, otroligt roliga, verkligen min humor..





























28 juli

jobbat klart för dagen, ska ta hand om mitt hår nu, för det är skärvätska i hela håret med metallspån, oooh glammig brutta va! här har ni lite bilder från jobbet...


























































































































28 juli

nae, jag säger bara nä.. den här dagen kommer ta död på mig. jag kom i säng allt för sent igår ( kl. 9 ) och det känns idag när klockan ringde 04.00...

morgonkaffe på jobbet just nu. vi håller fortfarande på med mazaken och newton, gör rent, och styr. dags att sätta ihop skiten idag igen skulle jag tro. kan försöka visa lite bilder sen på hur det ser ut här, kan dock inte ta kort vart som helst med tanke på att det är fotoförbud här...

men såhär ser en newton rema control ut ungefär..


























27 juli

sådär ja, då var jag hemma, och tänk , jag har städat, och nu njuter jag bara av min 10e kopp kaffe för dagen samtidigt som jag lyssnar på ljuva 60-tal.
























tummen upp för dessa!

nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma, men under tiden så kan ni ju lyssna på "dagens låt".
Waylon Jennings - silver ribbons.






























27 juli

herregud, 207 besökare igår, har jag ens träffat så många människor under min livstid? vilka är alla? Det är iallafall jätte kul att folk läser. har ni något exempel på vad ni vill att jag ska skriva om så säg till, eller om det är något ni vill att jag ska visa elelr svara på, ja ni vet, blabla...

jaha då var då klockan 09.18 och jag har ju bara vart vaken 5 timmar nu. just precis nu så käkar jag frukost på jobbet. eller frukost och frukost, orkade inte bre mackor så det fick bli en naturdiets drink, men det är ju absolut ingen skada skedd av det om man säger så.

vi håller på att göra rent newton och mazaken just nu ( maskiner ). kladdigt,  äckligt, metallspån  och blä helt enkelt. men va gör man  inte ...

nu är det väl bara till att häva i sig kaffet (4e koppen idag, än så länge) och fortsätta jobba, tyvärr. om ni undrar hur det går med att sluta röka så kan jag säga att det går bra. röker nästan lika mycket om förut....
jag är en svag människa..




27 juli

GODMORGON! ännu en helvetes dag.. men kaffe är gott!





























26 juli

alltså fan.. gick upp 04.00 idag käkade gröt ,drog till jobbet och jobbade 05.30-16.45.. helt sjukt. sen när jag kom hem så var de bara att ta tag i livet och gå till stallet. mockade iordning, longerade toppe , duschade och matade hästarna.

nu är klockan 19.16 och jag är DÖD.. men, det är bara att bryta ihop och komma igen, för imorron är det upp 04.00 igen. citat från elin svensson : " le och andas så går livet lite lättare " och ja, det är väl det jag får göra.

ska försöka ta mig till arbetsförmedlingen nu någon dag...
















































Dagens låt: Cat Stevens - Can't keep it in






























26 juli

dagens , kanske livets stora fråga: vad ska jag jobba med?
kan ni inte hjälpa mig med detta? kanske hemköp? café? kom med förslag!!

förstå mig på typ hemköp, sitter där med långa röda naglar i kassan...


26 juli

fan va kul att så många blidde glada över att lilla jag skriver ett par rader, haha ;D tänka sig..

ja nu är då klockan snart 5 på morgonen vilket betyder att jag ska slänga mig i bilen och åka till jobbet. gick alltså upp klockan fucking fyra.. men slutar iallafall vid 2.

för att klara dagen har jag  : ätit gröt, drukit kaffe, tagit mina vitaminer och drucke mycket vatten ;)

har faktiskt inte rökt än. men vet ni va, jag sov knappt i natt tack vara det, så idag tänker jag handla cigg , men jag tännker bara röka 2-3 om dagen.. fan jag lever ju bara en gång..

























ett skepp kommer lastat med gröt! - hörs senare!


25 juli

sådär ja, nu är bloggandet igång igen. tänkte bara visa vad jag har handlat..





















japp, babyliss värmespolar, de ger en 60-tals frilla som heter duga!

jag försöker också sluta röka, jag har vart utan cigg sen kl. 2 idag och jag känner väldigt stor abstinens just nu, men jag ska försöka vara stark och genomlida detta, annars är jag en svag människa.. samtidigt tänker jag äsch vafan gör det om jag röker nått år.. ja, de kanske inte gör så himmla mycket, men frågan är ju , har jag svårt att sluta nu, hur svårt ska de då vara sen?? och pengar kostar det, de ska gudarna veta..


en annan fundering jag har är: äldre människor säger alltid att de vill vara unga och vackra igen, de säger det på ett sätt som om det skulle vara självklart att man är vacker när man är ung, det irriterar ihjäl mig! jag har ungdomen (även fast jag känner mig som 85 år ), men inte skönheten.
































25 juli

hejhopp, kanske dags att blogga lite igen. det var ju otroligt länge sedan nu. det har väl hänt en hel del. toppe växer och blir hingstigare och hingstigare för var dag som går. han ska väl kastreras så snabbt som möjligt, men det får nog vänta till hösten, pga infektionsrisken.

förra veckan var jag i laneloge och dansade till larz kristerz. riktigt riktigt roligt, och många människor. I torsdags-fredag var jag på dansbandsveckan i malung. 8400 dansanta människor dök upp, och vilken värme !! jag bodde i husvagn med jenny jones, maria andersson och min mor. riktigt rolig helg.

jag har väl kanske alltid varit lite annorlunda, men jag börjar faktiskt föredra danserna mer än krogen, de är låtar man kan sjunga med i, låtar man kan dansa till, trevligt folk man kan prata med och inte lika mycket fylla!!

jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka börja mitt bloggande igen, men jag tror inte att det kommer handla så himla mycket om hästar längre. Jag har inte riktigt kvar mitt hästintresse, och toppe, ja , jag kommer lägga ner min själ i honom fram till 3-års testet men sedan tror jag faktiskt att jag kommer sälja honom, han har stor kapacitet och han borde få bo hos någon som vill och kan plocka fram den.

Jag håller mig nog mer till bloggandet om funderingar, vardagen och fester. följ den eller ej, från början var ju faktiskt bloggen endast till för att jag skulle kunna hålla koll på hur jag hade ridit, men sen kom ju alla dessa besökare så nu skriver jag väl mer för eran skull.

hm.. är det något mer som hänt, jo , jag har börjat skriva handskrivna brev, det är ju så sällan man får handskrivna brev nu för tiden, så jag tänkte att jag börjar så får vi se om jag får svar, hoppas bara inte att jag får svar på mail....

Jag finner också mig själv i alla dessa olika heminrednings butikerna också, samt googlar 50-60-tals möbler, hmm, dags att flytta hemmifrån???

jaja, nu kanske jag ska ta en paus och jobba vidare, jobbar på luvata, söderköping. orkar inte förklara vad jag gör, men du kan ju alltid googla det..











RSS 2.0