30 september

sitter nu i skolan, ja tror att jag och becca är lite för mkt bönder, lektionen: "vilket traktorljud hör till vilken traktor?" becca och jag fick 4/6 ... haha herregud, vi blandade bara ihop två traktorer...

2 okt: tävling åtvid
6 okt: vsccinera toppe
9 okt: tävling åby (skolan)
25-27 okt: basmaskinkörning
28 okt: börjar praktiken, varje torsdag hos björn
1-7 nov: höstlov och får hem zackra!!








27 september

ojoj vilken helg, jag gick o la mig på tok för sent på fredag kvällen, halv 2.. jag var väldigt trött när ja steg upp halv 6 lördag morgon och åkte till björn. där lastade vi corina RAA och åkte till strömsholm. Corina hoppade 7.0-7.0 och kvalade till dag två. vid 7 tiden på kvällen åt björn och jag vår första måltid och sedan blev det till att sova i buss. halv 6 dagen där på så gick ja upp och fodrade och sedan var de dags att hoppa igen, 7.0-7.0 även denna dag. bra jobbat!!!

efter att björn ridigt klart så säger han " jaha nu kan vi ju gå och äta mat och ta det lungt så packar vi sen" .. sedan kollar björn sina sms på mobilen o skriker " ELLER VA?? DE GÖR VI INTE ALLS , PACKA VI ÅKER NU" då hade han fått ett sms av sara där det stog : vattnet har gått älskling, jag åker till sjukhuset men ta det lungt och rid väl.

så pang så satt vi i bilen och snart hemma på udden igen. och inatt fick dom en pöjk (: GRATTIS SARA OCH BJÖRN :D



idag ska jag mjuka min kuse och toppe ska få springa lite i kohagen. de gillar dom! ;D

jag har även skaffat mig en till vovve, kommer om 6 veckor, den är syster till zakita och jag döpte den till zackra.






23 september

hejsan alla glada, jag praktiserar här hemma o hare bra, de är ju as kanon. kusarna mår as bra. i helgen åker jag till strömsholm med björn och tävlar, björn hoppar 4 års champ. med Corina RAA. lördag, o kvalar han så blire söndag med. så får se hur länge jag är borta.

här kommer en film på hur tygg toppe är i dagsläget. i början ville han absolut inte ha händer nära huvudet och han ville inte att man skulle röra benen.








































20 september

6 månader sedan korint .... fyfan, du är så jävla saknad, vi älskar dig <3


är jätte trött. praktik idag, här hemma, fett jobbigt. är typ död. supreme gick kalas bra. pigg som satan! när ja är pigg är han seg o när jag är seg är han pigg, TEAMET LIKSOM! höhö ;D

toppe var också piggelin, han var med i kohagen, benskydd och träns såklart ;D







19 september

tjena halloj hej, idag hare vart tävlande, o de vill ja helst inte prata om , haha ;D men de gick bra för björn! såklart! var en lite halvstressig dag men de gick som på räls så att säga.

när vi kom hem möttes vi av en överlycklig toppe, bäbisen då, han står bara o äter gräs o typ halvsover när pappa supreme är borta, är det normalt? haha :D skönt äre iallafall.

imorron äre jordbrukspraktiken, hemma hos mig, så idag flyttar emelie och elin in här hemma.
































18 september

wei ;D nu blir farmor glad när jag bloggar! min bästaste farmor fyllde 75 idag, grattis grattis!

idag har ja först vart hos farmor, och sedan mjukat supreme och försökt borsta en blötlerig kuse.. de gick inte så bra, får trolla med mina hästskötar kunskaper imorron bitti ;D mohaha..

imorron blir de nämligen till o tävla på NORF, och hjälpa björn också såklart! ;D sedan ska nog emelie och elin komma hit, dom ska sova här hela nästa vecka, vi ska nämligen ha jordbrukspraktiken här hemma hos mig ;D



en bäbis toppe ;D








15 september

okej, nu har farmor börjat klaga.. ja måste bli duktigare på o blogga!! idag har iallafall supreme vart en heldag med mig på åby. först gick han longering på förmiddagen, när vi hade sittsträning, och sedan var han med på hoppträningen. blev lagom höjd på de hela, han ska ju faktiskt tävla i helgen också.

toppe var hemma under tiden och mös i stallet medans pappa supreme var iväg och jobbade. herromdagen bockade han som en tok! aldrig sett något liknande.. visste inte ens att en häst kunde böja kroppen sådär... o snabb är han! snabbaste hästen ja någonsin sett.. förutom korint....









9 september

sitter i skolan... bajs, orkar inte ens blogga. hästarna mår bra blir tävling nästa helg. och hjälpa björn på tävlingen. NORF. ajuste jag har fått tennisarmbåge också.. kul liv...








6 september

gick inte till skolan idag? jävligt dumt faktiskt.. var helt död imorse, förstår inte riktigt varför? somnade tidigt .. har dock drömt ganska mkt konstiga drömmar inatt så har kanske inte riktigt slappnat av? ja vet inte, slarvigt av mig iallafall. men vi har fått mkt gjort här hemma.

supreme intervalltränades idag, barbacka (; fort som fan gick de. när ja hade ride klart var han vitlöddrig över hela kroppen, men tjockismagen var kvar, attans ;) hihi.. sedan fick toppe komma o möta oss i kohagen och ja trodde han skulle kuta fram till mig o pappa supreme men nae då, han sket fullständigt i oss o galopperade upp på en kulle och åt gräs.. de hela slutade med att ja fick gå ut och hämta honom. även då bråkade han, han skulle minsan inte in , haha ;D kan skratta åt de nu, även fast ja nästan kokade förut.. ;)

nu äre natti, så ja kan släpa mig till skolan imorron, oavsett hur trött ja är !





5 september









tjabba, har vart en rolig helg. inget party. de gillas. i fredags så tog ja de bara lungt.. o lördagen gick ja upp 05.00 och åkte till björn. de var dags för kvalitén.. de gick självklart kalas och alla hästarna skötte sig utmärkt. kom hem runt kl. 8 och red i mörkret ;O sedan sov jag gott..

idag tog ja sovmorgon och ställde klockan på 11. vart lagom. sedan gick ja till stallet. där blev de målning och gårdsstädning med regina. sedan blev det borgholmrundan på en timme... ( i normalt tempo tar den 2 timmar ) självklart barbacka ;)

ännu en kväll är jag trött och jag vill bara sova nu... så godnatt.. skola imorron ( FAN )








2 september

trött som fan. först skola. sedan blev det en barbacka tur på 2 och en halv timme i fullt ös över stock o sten. härligt. nu äre godnatt..








1 september













jag är så jävla trött.. fattar inte varför riktigt.. har ju haft specialhoppninh A och B idag. var sköjj.. sedan hem o lasta toppe som hade transportskydd på för första gången ;D sen köra honom till vet och vaccinera. gick skit bra. dom tog även kort på oss sa farsan, som dom skulle ha till nån internetsida? aja, skitsamma. supreme fick vila. ja hade verkligen inte krafter kvar? ;O































RSS 2.0