31 augusti






har drömt så läskiga drömmar inatt, vaknade flera gånger o grät hysteriskt..drömde samma dröm om och om igen.. drömde att supreme plöttsligt dog.. o ja fick uppleva hur ett liv utan hästar skulle vara.. ja fick även träffa korint.. allt var så verkligt.. ja kunde till och med känna hur mjuk korints päls var.. fan vad jag saknar honom...



supreme ska få ridas ut idag igen, de blir han så glad av.. toppe ska få ha lite benskydd o pröva på transportskydd idag tänkte jag.. imorron ska toppe vaccineras.





30 augusti

herregud, ja är så jävla sjuk. men vilken helg detta har vart. i fredag var de dessmond o regina kväll. vi såg film o göttade oss. på lördagen gick ja upp kl 6 och åkte till björn som skulle på tävling i finspång. så blidde en heldag i finspång, o sen hem o red en sväng, o sen ut med emelie (: vi hade riktigt roligt, bara de att ja började känna mig lite sjuk på kvällen, mycket riktigt, söndag vaknar ja upp i feber, halsont o genom förkyld!

släpade mig till stallet och tog en brännar tur på supreme, likadant idag, ja har vart hemma idag, är fortfarande super sjuk, men tog en redig brännartur på supreme. toppe går mest o myser ;D
































såhär kom toppe fram till mig när ja stog och borstade supreme, undrar vad han vill ha sagt med detta? haha..






27 augusti

haha, idag nollade vi hästettorna. klockrent..dom fick bland annat kräla i lera.. o här är en klockren bild.
























gillar min extremt glada min på bilden, skit ska skit ha eller?

aja, supreme gick iallafall klockrent idag, han fick komma ut och bränna lite fläsk. bränna fläsk kan ja ju inte direkt säga om toppe, men han fick mest räjsa runt lite i kohagen med oss när ja kom tillbaka från ridturen.

imorron blire upp kl. 6 och åka till björn, hästskötardags. och på kvällen blire utgång med emelie.




26 augusti

skolstart idag och denna bild visar ganska tydligt vad jag tycker om det....



supreme fick ridas i kohagen, gick kalas, var super fin (som vanligt) ;D
toppe fick träna lite häst vid hand, gick också kalas. han lär sig allt så fort. gillas ;D

imorron äre skola igen ( BAJS ), på kvällen blire rugge o dessmond kväll, och på lördag är ja hästskötare åt björn igen. sen på kvällen ska jag ut tror jag.








25 augusti

toppe har nu: gått promenad i grimma utan problem, blivit duschad i slangen, haft täcke, haft benskydd, sprunge lös bakom supreme, hälsat på kor, allt detta utan problem (: super social kuse! underbart.

supreme reds ju bara lite lätt i kohagen idag, men han kändes super duper!









































23 augusti

åh va glad jag är ;D älskade supreme är äntligen hemma!!!! och idag har ja även köpt mig en egen kuse av björn :D Sweets Top notch, hingst f09 , e.Cyrano de Bergerac , ue.Moulin xx

dom är redan döbra polers och trivs som fan. känns som att detta bara kan bli bra :D












22 augusti

har hjälpt björn hela dagen idag på NFK tävlingarna. såklart så gick de bra för björn (som vanligt) fattar inte riktigt hur han bär sig åt... och alltid är det lika kul att hjälpa björn.

när ja ändå var ute hos björn så passade jag på o hälsa på supreme som stod o tuggade halm i björns stall. han nöjt verkligen. OCH IMORRON KOMMER HAN HEM :D helt sjukt. wei.... o toppe blir min :D


























20 augusti

tja har knappt aldrig tid att skriva. men iallafall ska uppdatera er lite.

den hästen som skulle kommit hem till oss och hållt supreme sällskap blev såld. detta satte mig i en panik situation. för supreme måste hem från svärtinge. dom har inte plats för honom mer. så va gör jag.. jag ringer björn såklart.. han hade ju sin 1års hingst tillsalu, Sweets Top notch, hingst f09,  e.Cyrano de Bergerac. Då sa jag, den ska jag ha ;) så nu ska ska väl bara björn fånga in vilden från hingstbetet och sen blir han min :D Weeeeei!

Idag är sista dagen på jobbet, buhu ;/ skulle kunna vara kvar. men iallafall... så idag blir de tårta.









17 augusti

jobbig dag, bajsregn. lagom med jobb, dock så pajade jasen lagom tills det var dags o sluta. sen åkte ja till stallet och jobbade med regina. snart klart. lite kvar. primen vilar idag med.




16 augusti







15 augusti

jag är så jävla trött. har jobbat hela dagen med stallet.. men de blir bra, men kommer nog inte lyckas med o ta hem honom imorron, då blire tisdag. MÅSTE.. regina o ja har skruvat idag igen och...





det var jobbigt som fan.. men bra blir det.

supreme fick bli longerad över trav och galoppbommar på volten idag.. orkar fan inte rida..
imorron jobbar jag, sen kommer hovis och fixar supremes halvfula fötter också.






























14 augusti








hejsan, fortfarande ingen som har någonstans ja kan bo??


iallafall så gick ja upp halv 7 imorse, cyklade ner till macken och mötte upp björn svensson med hästbussen där, sen bar det av mot skärlunda för tävling. dags för lilla dessie att vara hästskötare igen. men de är alltid lika kul att vara hästskötare åt bästa björn. ja menar, ja fick ju se björns sidoruta explodera i små bitar liksom!

sen när ja kom hem så åkte jag till supreme, longerade honom över travbommar på volt. han var lite muskeltrött så det passade honom bra.

efter det körde jag direkt hem till stallet, ( de vanliga stallet alltså ) där målade jag och regina allt, och imorron fortsätter vi med det!! ;D





13 augusti

NU ÄR DET DAGS FÖR MEJ ATT FLYTTA HEMMIFRÅN! jag är så jävla trött på de här.
Någon som har ett ställe där ja kan bo ett tag tills ja hittar nått eget?
Där ja bara behöver bry mig om mitt bästa o ingen annans!








12 augusti

supreme har gått bom övningar 3 dagar i rad nu, inget svårt , utan mest för att han ska lyfta lite på benen. rids ju bara på banan nu, hovarna är ganska kassa, hovis ska komma på måndag, så de är sista rycket nu. på måndag åker supreme hem :D ;D :D ;D








11 augusti

har ni någon gång tänkt på vilka små bekymmer man hade när man var liten? det kunde typ vara att ens dockas huvud ramlade av , eller att ett hjul på leksaksbilen gått sönder.. de är ganska stor skillnad emot nu.. nu ska man hela tiden tänka och fokusera på att få så bra betyg som möjligt så att man kan få ett bra jobb och tjäna tillräckligt med pengar.. och har man ett intresse som jag, dvs ridning, då är det 1000 bekymmer till och allt detta sätter så stor press på oss att vi vaknar med ångest på morgonen. är det rätt?

innan man fyllde 18 så tänkte man bara " gud va skönt det ska bli att fylla 18 så jag får bestämma över mig själv " ... saken är den att man får aldrig bestämma själv över sitt liv, hur gammal du än blir. vi får inte betämma hur fort vi vill köra bil, inte hur dags vi vill åka till jobbet " du måste vara i tid " världen styrs av tid, inte när vi vill jobba, inte hur mycket pengar vi vill ha, ... och pengar, de är det stora problemet i den här världen, de får många att må dåligt, hur mycket man än sliter så kommer man aldrig att få tillräckligt. och skaffar man ett jobb och tänker ja men jo de är ju bra betalt.. ah tjena.. vänta tills du fått betala skatt på skiten, då äre inte lika kul längre.. och tid? vem fan kom på at det bara skulle vara 24 timmar på ett dygn? de är ju inte tillräckligt, så ska man behöva lida av tidspress också...

ja vet inte varför ja gnäller, men detta är sådant som rullar runt i mitt huvud om dagarna.. jag lider av enorm prestations ångest...

och inget är sig likt efter att korint försvann...ja kan inte fatta att folk säger " allt blir bra, allt blir som vanligt igen " för de blir de FAN aldrig!! det går inte en dag utan att man tänker .. varför korint? om dom hade gått någon annanstan? om inte bilen komme just då? om jag hade vart där?? va kunde jag gjort?

****

jobbar nu ^^ sedan blir det stallet och sen hem o föröka springa. sen sova....









10 augusti

tjabba, sitter på jobbet, är trött. supreme gick ett normalpass på banan igår, med normal så menar jag som vanligt folk rider, typ en timme. med lite små skutt också. idag ska han få trava lång och låg över bommar på backen och på andra sidan banan lite upphöjda, så han får muskelarbeta lite nu näre inte går att rida ut.

nu ska jag äta.. när ja kommer hem blir de rida, sen ska jag försöka springa en sväng om knäna pallar. sen natti.








9 augusti

god middag! sitter på jobbet nu och ska snart ut igen och klippa lite gräs. denna helg har vart väldigt rolig. det har vart den regina och dessmond helg. och de kan ju inte bli annat än kul. i fredags var vi lite uttråkade och bestämde oss för att gå till trädgårn och bara ta en , max två öl. tony kom även dit och var med oss sen.
men ja de blev ju inte riktigt som ja hade tänkt mej, regina drack väl kanske 5 öl medans ja hävde i mig, de slutade med att ja satt på reginas vändplan och kalvade, haha. illa.




dagen därpå var det bara att gå upp igen. denna kväll skulle vi till eksundfesten, där drack vi 2 öl var. de blev som vi hade tänkt oss för en gångs skull. haha, riktigt roligt hade vi. och de är fan roligare att kolla på när andra är as fulla än o va de själv. och veta med gott samvete att alla andra kommer må dåligt imorron förutom jag.



















supreme är fin, men ja tror inte han mår riktigt bra. var ute igår och ja bara tjöt när ja åkte hem sen. han ser så jävla ledsen ut, han vill hem nu. men nu är det inte långt kvar. han får hålla ut någon vecka till. sen ska han få bli lycklig igen.


























5 augusti

hejhopp, trött som ett as. supreme är ikke hemma än tyvärr. men transporten gled igenom besikningen och fick fina komplimanger ;D en sak som irriterar mig är att supremes bakskor snart åker, och hov kommer inte förens den 16e. imorron drar ja i två söm o försöker rida som vanlig. går ikke de så tävlar ja inte den 14e! och ja vet ju inte än om ja ska anmäla en eller två hästar ;) lite kul.

helgen blir lugn, regina o jag hittar på något imorron, trädgårn kanske? annars bara hemma o se film. lördag blir nog eksundsfesten och söndag vila. sen äre bara två veckor kvar på jobbet ;)




4 augusti

sitter på jobbet, kan ju börja med o säga att ja fick med mig världens äckligaste jävla matlåda idag. fisk? hur fan tänker man om man äter fisk? den som säger att man bli klok av fisk har fan inte vart i norge!

Supreme mår bra, han går ju ute just nu och väntar bara på att få åka hem, det kan ju egentligen bli när som helst. så ja har flyttat hem alla mina saker till hjälmarstorp igen. kändes hel rätt!

nu tänkte ja ta mej en snus och sedan gå ut och klippa gräset, nu när de äntligen är sol! fick även förlängd arbetstid, så jobbar vecka 33 med.











2 augusti

har faktiskt ingen lust alls att blogga. sitter på jobbet och försöker smälta maten.  efter jobbet ska jag ut till supreme som nu inte ens äger en boxplats. han går ute 24/7 denna vecka. men planen är ju att han ska komma hem i veckan. regina o ja gjorde staketet halvklart igår. och jag ska även försöka åka dit idag och hjälpa till. om ja har ork. men har stor lust ;) stavar ja massa fel så beror det på att de är så jävla mycket skit i de här jävla tangetbordet, folk tvättar tydligen inte händerna så ofta här. så ja häll gärna en liter olja i tangentbordet, ja tack. ja ska väl typ måla lite nu, uppe på D-V. buhu :( 


RSS 2.0