28 februari

vill börja med att skriva GRATTIS KORINT PÅ 26 ÅRS DAGEN ! älskade lilla galna ponny.

idag har ja glott på ekentävlingen, trimmar supreme, och vart på årsmöte i norsholm, öjeby ;D
Supreme var så jävla underbar, som alltid, men idag var de en sån här dag när man nästan blir kär.
han är den bästa pojkvännen man kan tänka sig, han gör som man vill och säger inte emot när man pratar med honom och han kommer inte med tröga frågor eller synpunkter , haha ;)
supreme <3 dessie <3 korint

























finns nog ingen coolare eller finare eller galnare kuse än korint ;)


26 februari

de är tråkigt att skriva blogg!!
idag har vi hämtat 65 bal hö hos en jätte glad gisela, host. sedan lastat ur det, intervall tränat och hjälpt kenny rida på supreme, sedan kom ja hem nu, hem hem, asså hem till mej, duschat, städat rummet.. och nu dricks de lite öl. trevlig fredags kväll.. bättre o vart kvar hos regina , så känns de iallafall just nu...























25 februari

GODMORGON!, nu har vi precis äte frulle här hos ruggert.. vi gjorde 22 mackor... becca o vincent är här nu och fikar lite. ;D skulle ju tränat dressyr idag men mari är sjuk så de blidde inget. så blir en tuff ridtur istället.
ikväll sover jag väl här igen, de blir sista natten, haha.. sen ska jag hem o plocka iordning i mitt rum och sen sova hemma!


























24 februari

go kväll, idag har supreme fått skritta löfstad rundan, lär ju reginas lilltös marielle att rida på korint, så idag fick hon följa med på ridturen.  gick skit bra. sedan har regina och jag fixat iordning lite här hemma hos henne. igår såg vi bröllopsfotografen, skit bra film. ikväll blir det väl en ny film, göttans.

imorgon blir det dressyr träning för mari calgren,kl.  17.20. får hoppas på att de går bra.

























23 februari

jaha, ny dag, mera snö, ny ridtur.. supreme fick en lugn dag, och det behövde han, han var trött. Jag håller ju på att lära reginas unge marielle att rida med, så hon fick hänga med på den gamla galningen korint, de gick super bra, bara en avramling idag med. Ny, längre tur för tösen imorron, och då ska jag bara mjuka supreme, för på torsdag är det dax för dressyr träning igen.

har nu sove hos regina sedan i ondags kväll skulle jag tro. känns gött. duschade för första gången idag på nästan 2 veckor, HAHA! så nu är jag ren och fin.



















Fuck you till alla som klagar på att rida i snön!


22 februari

godmorgon, vaknade precis hemma hos regina, bor typ här nu?? nej men blir till o sova här i natt igen, sedan ska jag väl sova hemma imorron , för då äre körskola på onsdagen.

Igår blev det en underbar härlig ridtur, borgholmsrundan, I DEN DJUPA SNÖN !!! supreme älskart! och idag blir det en ny tuff ridtur! supreme har blive så jävla stark!

ajja, bye bye..



20 februari

jaaha, ah, har vart lite seg på o skriva igen. igår så var jag iallafall mega trött o somnade på teorin på hageby, sov två timmar när jag kom hem med, sedan drog jag till regina, supreme fick vila, sedan såg vi bio med moster linda. good movie.

idag är det feting snö väder..men de blev en redig ridtur kan jag lova! jag vet iallafall vem som kommer ha den starkaste hästen när säsongen drar igång ;)

ikväll har de blitt kebab o film och grogg, o de ska vi väl fortsätta med? ska iallafall sova kvar hos rugge inatt igen.


18 februari

idag var sista praktik dagen hos fredrik spetz, har vart en super bra dag! sedan var det mari calgren träning, och jag vet inte vad ja ska säga, de gick så jävla bra, herregud de går inte o beskriva, supree var så jävla fin!!!
sjukt nöjd och längtar till nästa träning.

ikväll blir de till o sova hos regina igen och glo sons of... imorron är det ridning hela dagen i hageby. på kvällen blir de bio med moster linda och regina och på lördag ska vi hämta hö hos gisela.




17 februari

sitter just nu i skolan, har jobbat som ett svin idag! har nu valt en till kurs, specialhoppning B och den kommer vara på helgen, så nu får supreme hoppa extra mycket, då blir han nog glad... haha...

igår fick kusen vila, elin och jag hade en plugg kväll, och det behövdes verkligen, gick och la mig med huvudvärk helt utmattad och somnade direkt! idag ska iallafall kusen på komma ut på en tur i den djupa snön.

imorgon är det min sista praktik dag hos fredrik spetz och efter det ska jag träna dressyr för mari calgren kl. 20.10, känns bra att börja träna lite igen, hehe ;) får se vad kusen tycker om det.

idag är iallafall planen att bli klar i skolan, åka hem och byta om och sedan ta en köpp kaffe hos regina och rida, sedan blir de sons of.. heeeeela kvällen hos regina och sen sover jag kvar där ;) underbart.



16 januari

idag blir de till o äta semla! gjorde även de igår, till frukost idag, och senare efter lunch ;) haha..
är riiiiiktigt trött idag, fikc ju åka upp till akuten igår, fick näsblod igen, denna gång gick det inte att få stopp på de,blödde i en timme i skolan, så nu har ja bränt näsan IGEN! sedan sov jag hos regina och såg på sons of... älskart! hoppas bara ja hinner se resten nu...... annars tar ja livet av mig... typ..

hade även körlektion igår, körde kungsgatan osv. gick jätte bra. känns som att ja inte har världsmycket kvar nu..

nu är ja i skolan, dö trött, ont i magen.. men snart ska vi till specialhoppningen, då blir det nog bättre. denna dag är toppen sålänge jag slipper förblöda..


15 januari

( SKOL BAJS )

Hovvårds logg – Moment 1

 

Ta helst kontakt med hovslagaren i tid innan (ring). Följ din hovslagares arbete under en hel ”helskoning”. Fråga om du får vara delaktig under hela skoningen genom att personen kan berätta allt den gör och tänker som rör arbetet under arbetets gång. Fråga också om personen vill svara på dina frågor om du känner att du inte förstår och att du kanske ber att få ställa dina efter skoningens slut.

 

Arbetsmoment

-         Arbetsställning

-         Verktyg

-         Utrustning

Hästens säkerhet, fysiska välmående och temperament

-         Vad tar hovslagaren för särskilda hänsyn när han/ hon hanterar just den här individen?

-         Hur tänker hovslagaren vid mötet av en helt okänd häst?

-         Arbetar hovslagaren annorlunda när han/ hon vet att hästen visar smärtsymtom?

 

Detta är bara exempel på vad du kan ta med när du gör din loggboksuppgift i Hovvård 50 p.

 

Lämnas in senast måndag vecka 17. Kommer ligga i Fronter – Hovvård.

14 februari

jaha , och så var de alla hjärtansdag, kram på er alla. sov hos regina igår till idag, var gött.. glodde såklart på favvoserien sons of anarchy ;D BÄST! idag har jag ride borgholm och de var underbart i de härliga vädret. nu har ja städat rummet och packat upp min väska sen kryssningen, kändes inte bra, men vi åker väl snart igen ;D



imorrgon är de skola, FAN! absolut inte sugen på de , men de är väl bara o bita ihop, snart är det ju lov!



12 februari

dax för en uppdatering kanske ;) var ju på kryssning tisdag-onsdag, sedan sov jag hos regina onsdag-torsdag-fredag ;D vart fett skönt o slippa datan!

men men kryssningen var riiiiiiiiktigt rolig! och jag saknar redan båten, nu får jag se ifram emot nästa kryssning den 30 maj. denna kryssning så var vi i flamingos hytt istället , haha ;D slänger upp lite bilder ;)







Supreme har gått jätte bra igår och idag, pigg och sportig!!! hoppas att de håller i sig!! för imorgon blir de långtur!!


8 februari

sådär, nu har jag kört på körskolan och vart o köpt hårfärg. körskolan gick SKIT BRA! var så jävla nervös innan, de var väl för att de var ett tag sen ja körde på körskolan. Körde iallafall till Getå, allt gick kanoners!

Sedan köpte jag ju hårfärg, röd såklart, och nu färgar ja förfullt samtidigt som ja dansar runt i rummet till stray cats och packar ;)  FÖR imorgon drar vi på kryssning!! och ja , inatt sover jag ju hos regina, vi får se om vi hittar på nått galet ikväll, kanske blir en videoblogg? haha. vem vet?

Ska bara skritta supreme idag, kanske lite trav med, med tanke på att han ska få två vilo dagar ;)




































































HAHAHAHHAH


7 februari

vaknade vid kl 1 idag och gick över den där jävla ängen till stallet ;D där väntade 2 helt galna hästar! först drack jag såklart lite kaffe hos regina och sedan red jag en sväng, supreme blev trött, men han var sjukt pigg och han kändes som en tickande bomb under hela ridturen, satt typ bara och väntade på att han skulle kasta av mig ;)

imorgon ska jag köra på körskolan, åka ner på stan en snabbis och sedan hem och packa och sen rida och sova över hos regina, för på tisdag kommer hovslagaren och ja ska ju tydligen skriva ner hela händelseförloppet! (skoluppgift) sedan kl halv 1 drar mamma, jag, regina och kai på kryssning och dansar hela natten åt flamingokvintetten ! ;D WOHO! jag är en helt vanlig 17 åring ;)

























nu vill jag verkligen ha sommar!


6 februari

äntligen hemma igen, är sjukt trött. vart i stallet sen 12, drack först kaffe hos regina, sedan red jag borgholmrundan, de var underbart. Supreme var pigg och fin. När ja kom tillbaka till stallet så städade jag iordning lite. är ibland lite slarvig av mig och orkar inte riktigt linda upp lindor och sånt , haha, så de fanns lite o göra. tur att man står helt själv så ingen kan klaga så mkt på en ;D haha, men nu är de super fint ;D

ikväll ska jag nog försöka att inte göra något alls ;)



5 februari

sov absolut inget inatt , jag vet inte varför, var pigg helt enkelt.. och sen lyssnar jag ju på twilight ljudbok, och de var så spännande ;O så idag var jag faktiskt hemma .. igen.. så jag red ut en sväng när jag hade vaknat till, var mys, supreme hade nog lite träningsvärk från igår, stackars han som fick göra samma jobb idag , hehe ;) men han var fin, och han vart trött!































sedan drack jag kaffe hos regina och glodde på sex and the city och top model , haha. nu såhär på kvällen har jag tage en whiskey och sytt mina byxor ;D brallorna med kedjor... jag är dutti *stolt* och hängt tvätten, kors i taket.
nu ska jag äta mina chips och mentos och glo på TV ;D





Naturliga skönheter ;D haha..


4 februari

då var denna dag snart över, vaknade vid 12 av att regina ringe och väckte mig. klädde på  mig och tog ett djupt andetag innan jag tog mej ut.. de räckte att pulsa fram i snön några meter så hade jag självmordstankar.. snön var till midjan på mig på vissa ställen. ALDRIG MER!

Sedan red jag iallafall, och det var visst en till som svättades och fick mjölksyra i denna snön! han lyckades även att trampa av sig en sko , men de gör inte så mkt för hovslagaren kommer på tisdag och hoven såg super fin ut. men iallafall, det var super härligt att rida i denna snön!

imorgon blir det till o försöka ta sig till hageby och rida. sedan hem och rida supreme , och ja? sen har jag nog inga planer. stanna inne.. tagga inför kryssningen tisdag-onsdag ;)

























3 februari

NATTHUMOR ;D






























3 februari

SNÖ!!! GAAH!! ,nästan helt insnöade! , och farsan körde i diket imorse! ja gillar snö men inte i dessa mängder ! nu vill jag ha sommar! Supreme stackarn får vila idag , kommer aldrig palla gå till stallet i 1 meter snö och storm! x)

imorgon kommer jag inte kunna åka på praktiken! , hoppas vädret är bättre imorgon så jag kan kämpa mej genom skogen och över ängen och rida!!



2 februari

MAN FÅR VARA SOM MAN ÄR NÄR MAN INTE BLEV SOM MAN SKULLE!

Jaha vart ska jag börja ...? denna dag har faktiskt vart jätte bra! Började i skolan, de var kanske mindre kul , men ändå kul! , hela dagen har vi typ diskuterat. alla lärare vill att vi ska diskutera hela tiden, men ja fattar inte varför, för våran klass är ju så jävla bra på de ;D åkte med madde till special hoppningen, och där hade jag krutponnyn moa ;D gick jätte bra, iallafall i slutet ;) haha.. sen åkte jag med madde hem och då var det trångt i bilen! ;D FULLPACKAT!



Sedan kom jag hem och red bästa supreme! ,  han är så jävla mysig just nu, och det är bara för att jag är på så bra humör ;D och kors i taket , red i hoppsadeln idag ;) får se om de blir till o hoppa lite i helgen!

Nu ska jag bara njuta av mitt goda humör och sen ska jag sova gott! ;D mitt motto: hold on tight to your dreams!! allt går om man bara vill , livet blir vad man gör de till!


1 februari

Nu ska jag försöka göra detta inlägg lite seriösare!! Har iallafall ride, de gick kanoners, korint var med lös! supreme var fin som fan, tråkigt bara att de är lite varmare idag, de ger ju styltor och de gillas inte!



nu håller jag på och målar mitt bord, färgen hade ju släppt liiiiiiite på de va ;)



blir nog bra när de torkar.. svart såklart, bilden ser jätte konstig ut.. ser ut som de är vitt på bordet?? skummt.
imorgon är det skola, hoppspecial, stallet som gäller ;)

**************************************************


I SKOLAN! denna dag är inte seriös... de är allt jag kan säga.. fattar noll???


Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:42:01
hej
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:43:02
hej dessie
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:43:49
hej elin
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:43:54
jag har ont i huvet
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:44:55
det är synd om dig, när du måste sitta i det här klassrummet
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:46:19
ja , de är helt sjukt. varför just jag liksom??
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:47:13
gud straffar dig !!
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:47:35
ja straffar snart dig
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:49:24
ja just det sääkert
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:50:21
ska vi hitta på nått anat
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:50:24
annat*
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:50:30
glia lite
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:50:34
glida*
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:50:37
HAHAAAAAA
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:51:34
kom hit o sätt dej nu , sin strandade val
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:51:37
din*
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:51:57
kanske det
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:52:00
du är elak, din feta jävla kossa !!
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:54:06
hoppas du dör
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:54:07
din val
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:54:20
din marsian
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:55:17
då kommer jag nog göra dig besviken, för jag tänker inte dö idag -1-1
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:55:41
din marsipan
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:56:19
feta val
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:56:59
ojojoj jag blir ju ledsen när du kallar mig sånna saker !! kossa MU
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:57:01
ja bäst för dej
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:57:09
NEJ !
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:57:10
du borde ta åt dej , BÖRJA BANTA
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:57:21
jag bantar redan !
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:57:28
till skilnad från dig
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:57:34
du är ju så fet att du inte klarar av att ta dej ner i vattnet igen, din strandade val
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:57:45
du ska allt få se på vatten du !!
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:58:06
simma på du, om du kan ta dej ner i vattnet
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:58:10
SIMMA LUNGT
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:58:14
FETKNOPP
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:58:15
följ med in på toan sen så ska du allt få dig en simmlektion
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:58:49
sexuelle trakasserier
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:58:57
sexuella*
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:59:39
JA visst
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 12:59:39
bra att du kan läsa , fetknopp
Elin Calmensten:
1 februari 2010 12:59:53
jag tror alla här inne är överänns om att det är du som är översexuell
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:00:10
jag läser bättre än dig DU
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:00:16
jaaa. översexuell ja , men du gillar ju sexuella trakasserier
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:00:19
AAH SÄKERT
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:00:21
SNACKE
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:00:35
du kan ju bara tjuvläsa
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:01:18
vad menar du med att jag gillar sexuella trakaserier ?, jag har ALDrIg trakaserat nån sexuellt
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:01:19
för att du ska e mig simlektioner på toan ;'(
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:02:17
det är du som har en väldigt konstig fantasi
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:02:17
jag tänker mer på att doppa ditt huve i toan faktiskt
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:02:17
det ser inte jag som något sexuellt
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:02:24
ja ska anmäla dej ;'(
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:02:58
GÖÖRR DET
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:03:00
du har inga bevis
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:03:13
jag har tänkt lite, och du började med dessa sexuella trakasserierna efter att jag berättade för dej att ja har en snopp
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:03:15
SIN JÄVEL
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:03:20
DIN*
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:03:27
SMIMMARJÄVEL
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:03:42
NU ÄR JAG EN SIMMARE IGEN :D:D:D
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:03:57
DU ÄR STRANDAD!!!
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:04:00
Jag tror faktiskt inte att du har någon snopp
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:04:14
nej de lär du väl ta reda på när du ska lära mig simma
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:04:54
och ifall du har det så är inte du min vän längre
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:05:24
inte så länge du inte blottar dig
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:05:30
ÄR DU FEMENIST??????
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:05:35
JA
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:05:37
FÅR INTE KILLAR EXISTERAAA????
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:05:48
HAR DU HÅR UNDER ARMARNA
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:05:50
jag är inte basist iallafall
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:05:57
NEJ
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:06:09
nej o jag spelar inte trummor
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:06:31
eller jo om jag inte rakar mig under armarna så är det klart att jag får hår under armarna till skilnad från dig
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:06:48
ja men du är ju en fet strandad femenist val som gillar o spela bas och vägrar raka dej under armarna!!!!
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:07:58
Dolby väger mer än mig och han är faktiskt en häst, jag sa nyss att jag inte spelar bas och jag har rakat mig under armarna
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:08:09
vill du SE
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:08:13
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:08:15
FÖRFANNNNNN
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:08:20
sluta tjafsa då
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:08:37
DIN FETA JÄVLA BAS SPELANDE FEMENISTISKA STRANDADE VAAAAAL!!!!!
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:08:38
det var du som ville blotta dig från början
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:08:49
Elin Calmensten: 1 februari 2010 13:07:49 Dolby väger mer än mig och han är faktiskt en häst, jag sa nyss att jag inte spelar bas och jag har rakat mig under armarna
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:08:58
vill jag blotta mej?
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:09:08
vill du att ja ska blotta mej?
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:09:15
lyssna på vad jag säger kvinna !" eller man inte fan vet jag
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:09:19
NEJ
Elin Calmensten:
1 februari 2010 13:09:22
absolut inte
Desirée Lindberg:
1 februari 2010 13:09:28
du vill väl helst att ja ska va kvinna antar jag

RSS 2.0