31 mars

" en bild, säger mer än tusen ord "






ville bara visa att jag nästan lever....


30 mars

ny dag, samma skit och lite till..........  är nu i skolan, sket i special idrotten och skrev på mitt tal ja ska hålla imorron istället, de är till de nationella proven i svenska, blev till att skriva om AIK, FB, och allmänt om supportrar. blev ganska bra tror jag, hade mycket att säga. Jag funderar stark på att stå framför alla o hålla talet i match tröjan!

idag ska jag mjuka supreme vidare och de blir lite arbete på banan idag igen. nästa onsdag ska jag försöka åka till johan och träna.

kl 5 idag har jag även körlektion, de är konstigt hur livet rullar vidare, fast man har ett krossat hjärta och fast något ständigt saknar och när man har den där jobbiga klumpen i halsen hela tiden......


29 mars

vill börja med o säga att ja är jätte glad över att ja åkte på kryssningen, alla härliga människor fick mig på super bra humör och bröt bara ihop en gång!

supreme mår bra, har ride lite på banan idag, han är super pigg och fin. hoppas de håller i sig! känner att ja börjar tappa greppet lite i skolan igen, de som har gått så bra.. men ja menar vad finns det för mening med något här i livet utan korint? och det känns så fel att göra något så onödigt som o plugga.. när min bästa vän är borta...













































tack alla !!

25 mars

grattis supreme på 18 års dagen! jag fick försöka peppa upp mej lite idag, vill ju att du, supreme, ska ha de så bra som möjligt! bakade tårta och tog ett djupt andetag och till och med sjöng...
 




























såhär bor supreme nu..







detta är supremes hag och box kompis, han vill pussa på supreme hela tiden. vill fortfarande hem, längtar hem otroligt mkt, men vi har de så bra vi kan nu, och vill säga tack till elin och hennes föräldrar som gjort såååå mkt för oss och som tog emot oss och en häst mitt i natten.. tack

slutligen.... tyvärr ska vi åka på den där kryssningen imorron, jag vill verkligen inte åka, men de var ju redan bokat o klart.... känner att de inte alls är något för mig.... absolut inte, men vill säga tusen tack till farmor som bjuder på allt!


25 mars

grattis supreme på 18 års dagen, denna dagen kunde vart så mkt bättre för dig. du kunde fått gå hemma, tillsammans med korint, under trädet där ni alltid brukar stå och titta ut över ängen.....

jag vill att du ska få komma hem! men vad är det för mening med det om inte korint är hemma?


LIVET GÅR INTE VIDARE

var hemma idag, klarar inte av att gå till skolan och så ska alla fråga hur man mår och vad som hände. jag vill vara ifred, isolera mig och sörja ifred. Jag gick över ängen idag för att gå till regina, inga hästar mötte mig.....

Jag fick iallafall ta mig till körskolan för att köra, men min körskole lärare visste redan, efter lektionen frågade han mig om jag hade hört nått av vad han sa, och ja kom inte ihåg nått.. han sa att de var som att prata till ett tomt skal.
och de är väl så ja kommer bli sedd nu, som ett tomt skal.

är nu hos elin i svärtinge, hos supreme.. har skrittat ut en sväng idag, för att lära känna de nya området och för att känna av hur supreme mår. han mår fint. men man ser i hans ögon att han undrar vart hans bästa vän är och att han undrar när han ska få åka hem. jag kommer nog aldrig riktigt förstå att de är såhär livet är nu, supreme kommer aldrig mer få komma hem, ja kommer aldrig mer få rida i mina hemtrakter, vi finns i svärtinge nu.. de är sjukt.

livet kommer inte att gå vidare, de går inte. allt är så förändrat. Supreme påminner mig varje dag om att något saknas. Supreme som aldrig gått i en annan hage, och aldrig gått utan korint, hur mår han egentligen?

slutligen vill ja tacka alla som skriver, ringer och smsar mm. tyvärr orkar ja inte svara. jag vet att de bara är för att ni vill visa att ni bryr er, de värmer, men ja behöver inte någon som säger åt mig att " jag finns här, livet går vidare" korint kommer inte tillbaka utav de.

Regina talade om för mig vad hennes kompis hade sagt om allt ihop: korint har alltid vart en stjärna på alla sett, och nästa alla har ett speciellt minne av honom, de är klart att han var tvungen att dö som en stjärna och nå till tidningarna, dö minnesfullt. och han kanske inte hade ont. man har ju hört vad folk säger efter haj hugg, dom känner inget av sitt sår, kroppen sänder ut så många endorfiner att de känns som att man är förlamad, man känner ingen smärta, och jag hoppas verkligen att de var så de var för korint. han fick en död många alltid kommer minnas, en stjärna som korint ska ha en minnesfull död, inte bara att han lägger sig ner i hagen och dör, eller behöver ta en spruta för att somna in, korint fick leva och dö som en stjäna och legend!

jag kommer aldrig glömma dig, du är min bästa vän och jag älskar dig. när någon frågar mig hur många hästar jag har så kommer jag fortfarande svara att ja har två.... supreme och hagens korint!

orkar inte..

ja orkar faktiskt inte förklara för någon vad som hänt, ja orkar inte svara när ni skriver eller ringer så ja skriver här. det värmer att ni bryr er, men just nu vill ja bara isolera mig och sörja ifred. jag vill inte prata om det med någon, så till er som går i skolan .. jag är tacksam om ni inte pratar om det, jag vill inte prata om de. jag har min stackars regina och pappa <3

Norrköping: Bil kolliderat med häst
En personbil har kolliderat med en häst på gamla E4 vid Klinga söder om Norrköping. Hästen ligger skadad på vägen och polisen har larmats till platsen. Enligt uppgift springer ytterligare en häst lös på vägen vid olycksplatsen.
Publicerad av
Wighs, 2010-03-20 21:28:53

Personbil körde på häst
En häst fick avlivas igår kväll, efter att ha blivit påkörd av en bil på gamla E4 i höjd med Klinga utanför Norrköping. Det var två hästar som av okänd anledning sprang lösa utmed vägen strax efter klockan 21 på lördagkvällen, och det hela slutade alltså så pass olyckligt att en av hästarna kom ut i vägen framför en bil.



jag kan fortfarande inte fatta att de som hänt är sant, den enda bilden jag har i huvudet är hur han låg där på vägen , när jag hade hans huvud i min famn, att få säga ett sista ja älskar dej, och ett sista hejdå...  de var inte så de skulle sluta för stackars korint. supreme är oskadd och jag har honom hos min kompis i svärtinge där han kommer få bo nu. ta vara på de ni har, allt kan förändras på en sekund.























de här överlever jag aldrig..






























inatt tog jag farväl av min bästa vän...

du förtjänade verkligen inte ett sådant slut på livet. samma sekund som jag såg dej så tog mitt liv också slut, vad är de för mening med livet nu, när inte du finns här?  jag kan inte fatta att de är sant. vila i frid, hagens korint.


19 mars

idag är dessie väldigt förbannad! farligt förbannad!

orsak nummer ett
efter att ha grävt efter mellanvägg och frambom i två timmar i en meters snö utan att hitta nått, och spännt spännband som frambom och kört snorhal väg halv 7 på morgonen och sedan lyckats ta mig till hageby för att ha träning för daniel svensson, så ringer han och är sjuk!!!!!!! och där står hela våran klass med våra hästar och bara gapar... förutom jag, jag skrek.

då bestämdes det att vi skulle ha vanlig hoppträning för ridskole läraren, där har vi....


orsak nummer två
man ska fan inte ge tips o peppa någon till o göra helt fel saker, supreme ska inte behöva gå i from mellan hindren, ingen häst behöver de? hästen ser bättre hindret och blir inte lika lätt framtung. de var supremes o min första träning denna vinter, och kan man inte se vad olika hästar behöver så kanske man inte ska vara ridlärare??

Slutsatts.. efter att ha slutat lyssna på ridläraren fick ja tillslut supreme till att bli hyffsat pigg och hoppa kanon!























17 mars

micke träningen igår var bra , så nu blir det några träningar inbokade framöver innan ja åker till johan spetz igen.
idag har jag vart hemma , hade ju feber igår, men när ja vaknade var det bara snorigheten kvar! tack gode gud.

så ja traskade till stallet och red, supreme var pigg och glad, hoppas han är lika dan på fredag när vi ska träna för daniel svensson. *håller tummarna*




HAHAHAHA..


16 mars

igår var ja hemma, men red supreme, precis när ja skulle fatta galopp och dra iväg i full kula så sprack sadelgjorden ;D  haha.. rediga krafter. sen hade jag körlektion. gick bra.

idag vaknade jag med nackspärr, huvudvärk, ont i halsen, och snorig. PISS! ja vill verkligen inte va sjuk, och ja hoppas verkligen att ja är helt kry till daniel svensson träningen på fredag!!! idag var de specialhoppningen, gick bra. idag får supreme vila, var planerad vila på torsdag egentligen men mår ju somsagt piss, så han får vila idag.

ska vila mej o trycka i mig piller sen ska jag ner o glo lite på micke träningen här hemma hos oss.



14 mars

idag har far och jag sprunge på maxi och shoppat kläder. var skoj ;D sedan intervalltränade jag kusen! gick också kanon, sedan åkte farsan och ja o handlade ;D ja körde såklart ;D gick super.

imorron är de måndag igen ;/ och halv 4 har jag körlektion.



13 mars

igår så vilade supreme och jag åkte på klasspartyt (: idag red jag borgholm i full kula! supreme var super duper pigg! härligt! ikväll ska jag bara ta det lungt och imorron ska far och jag gå på stan en sväng ;) sedan blir de till o rida ;D


























11 mars

rolig bildserie, regina kastade sig undan i sista sekund, studera hur fokuserad supreme är på sitt mål!



















hahahahah..

10 mars

vaknade skapligt hemma hos regina, sedan red jag ut en sväng med bella och elin, var härligt i den sköna solen! kändes bara lite fel när dom var utrustade med varma jackor och hjälm och där kom ja travandes i termobrallor och en tröjja, utan hjälm och med värsting solbrillor! haha. tror supreme hade lite träningsvärk idag, men han fick ju använda lite andra muskler igår så de är väl därför! skönt att de är kväll, för de betyder att man får sova och de tycker jag ju om! natti.























9 mars

och så har en till dag gått, idag var det hoppspecial, och sedan hem o red i ridhuset, skuttade över små små små hinder x) men kändes gött som fän! nu sitter regina och jag och nördar med varsin dator i soffan och snart ska vi se på film och äta nudlar och dricka cola! mumma. imorron blir de uteritt för jag ska vara hemma ;)


8 mars

blev inge ridhus, de var ju så fint väder ;D blev till o intervall träna istället ;D idag på hovvårdslektionen skulle vi göra en hov i lera, våran blev lätt snyggast.





























8 mars

jaha ja , då var det måndag igen och jag är i skolan, så dumt, de är ju otroligt fint väder ute! idag blir de nog som så att jag rider i ridhuset, måste få lite rutin där inne med! ska försöka härda ut denna hemska skoldag.


Regina dog nästan när hon tog detta kortet, hon kom undan i sísta sekund.


7 mars

vad dålig jag är på att blogga. inatt sov ja hos regina, kenny och jag hade myskväll igår och badade bubbelbad! idag blev det en långtur, sopptippsrundan. kanske inte lät så mysigt, men de var underbart! härligt med sol!!




4 mars

nu är jag iallafall i skolan igen, och jag har absolut inget o göra. Hela dagen har gått ut på att dra skämt. Ja har vart o bett lärarna om o ge mig saker o göra men de finns inget!! de är helt sjukt! Så jag har läst lite i körskoleboken om bromsar o däck, känns som att de är de viktigaste o veta inför halkan. efter skolan ska jag åka till stallet och ställa upp supreme o ge kvällsmat, kl5 kommer hovslagaren "kötthoven" och slår på tappskon , igen. Det som är bra med hovslagaren är att han sköter sig  själv. jag behöver inte vara där och så släpper han ut dom när han är färdig!
























3 mars

idag var jag hemma, sov hos regina till idag. vaknade upp och det var strålande solsken! så jag drog självklart ut på en härlig ridtur, men såklart så trampade supreme av sig skon igen, så fick ringa till kötthoven igen, så han kommer imorron igen! ska de hålla på såhär så blir de dyrt!


2 mars

bra dag idag, har nämligen vart hemma och finslipat lite på mina inlämningar så nu är ja klar. har bara hälsobilden kvar, men de är ingen fara, den ska ju inte vara inlämnad än. lämnar in den på torsdag.

hovlagaren har vart o slage på skon också, kanoners! blir till o rida idag. går säkert super, supreme är så taggad nuförtiden (:































1 mars

Glöm allt dumt jag sagt om denna dag! det har faktiskt vart en underbar dag. Skolan gick bra, vi har fokus vecka och jag har för första gången inget att göra, det betyder att ja inte ligger efter i något! WOHO! sedan ville catrine prata med mig och hon sa värsta snälla sakerna, med ord som , smartast , bäst , mvg barn osv ;D GLAD!

sedan hade jag ju körlektion i denna halka! och de gick så jävla bra! så nu har vi bokat halkan också! WOHO!
sedan gick supreme skit bra, de lilla ja kunde rida i mörkret! pigg och fin. och sen fick ja ju tag på kötthoven också så imorron kommer hovslagaren och slår på tappskon!


NU har jag precis skickat in de sista arbetet till skolan, sedan ska jag glutta vidare på medium!























1 mars

hejsan hoppsan, sitter i SKOLAN! BAJS! mina inlägg från skolan brukar oftast låta mer arga har jag märkt.. konstigt då.. har iallafall haft feting prov här nu på morgonen, i foderkunskap. sjukt jobbigt. men de gick bra skulel ja tro. Nu har vi hovvårds undervisningen och jag är hungrig! ordet kötthov har både irriterat mej och äcklat mej hela lektionen. vem kom på ett sånt äckligt ord?

på tala om kötthovar så har jag försökt få tag i min hovslagare idag, supreme har ju trampat av sig en sko, men den jäveln svarar aldrig. hoppas han ringer upp under dagen , annars blir jag arg.

Senare idag, halv 4 , så är det körlektion, och jag vill verkligen inte, känns piss att behöva köra bara för att köra ? kan inte jag få bestämma lite? jag villha ett uppehåll, de är ju långt kvar till maj!!!

idag ska jag försöka rida supreme hyffsat bra i mörkret iallafall!




RSS 2.0