25 maj

okej, ångest, stress, och press... imorse var det svårt att ta sig upp ur sängen.. kändes som att jag hade ett berg över bröstet som jag sedan fått bära med mig hela dagen. och varför detta? jo , för att imorron är hästskötarexamen, den riktiga, den som avgör om jag blir diplomerad hästskötare eller ej, och jag vet, att jag kommer inte klara av det, och egentligen så gör det mig inget om jag inte klarar det, de jag tänker på är bara hur glada alla andra kommer vara när vi åker hem medans jag ska försöka behålla min stolthet även fast jag misslyckats...


















































22 maj

jaha ja, snart fyller jag år, om ett par timmar blir jag 19 år. konstigt, jag känner mig äldre. men iallafall, idag har jag vart iväg på tävling med björn igen, de är ju falsterbokval nu förstår ni, cia har bara ett kval kvar så får hon åka till falserbo ;)

och min fina stjärna jobbar på, han är 155 cm hög och ser ut som en älg, fast han är en snäll älg. två gånger har jag ridit nu, och han beter sig som om han aldrig gjort annat!



































































































































































om det är normalt att en unghäst är så här lugn? njaa, men matte är ju inte så speciellt normal hon heller, äpplet faller inte långt ifrån trädet så att säga.









16 maj

regina och jag hade tråkigt så vi sa, äh vafan, vi rider väl in toppe, han har aldrig tidigare blivit hängd på, men satte mig upp direkt , skänklar om och fram i skritt, och han brydde sig inte ett skit! TAGGA PONNY SM!










15 maj

bäst att jag bloggar innan jag glömmer bort allt.

I fredags så åkte jag med phi phi, cherry och contendra i leffans lastbil ut till leffan, där stallades kusarna in och jag och elin sov över i en av stugorna. Lördags morgon så gick jag upp och morgonfodrade, sedan pysslades det med hästarna , borsta borsta! sedan lastade vi och körde till nykyrka, där möter vi björn. Hästarna gick klockrent, ingen hade mer än 4 fel i 1.20 klassen, contendra och cia ett kval klart ;)








11 maj

jaha, idag hade vi alltså vår utbytestävling emot nyköping igen, vi förlorade med laget, men jag vann det individuella med 56 stilpoäng, vilket kom som en chock med tanke på hur snyggt dem i min klass rider, och att jag inte ridit på as länge. men kanske går det bättre när man inte bryr sig så mycket? hade förstått de hela mer om det var en tidshoppning. men jaja, kul (:

imorron är det plugg, vår hästskötarfilm ska vara klar och den ska visas upp kl 4-7 på kvällen på realgymnasiet, välkommen!











10 maj

nu är det tydligen dags att uppdatera med tanke på att louise sa till mig också! glömmer bort att jag bloggar ibland. de är så mycket plugg hela jävla tiden. tvifan.

jag var iallafall och såg nya fast and furious i söndags, fy helvete va bra den var!! och slutet.. gaah fick rysningar, kan knappt vänta tills nästa film kommer nu, som då kommer ut 2013. jävla oflyt hela tiden...

idag har jag varit hemma, sovit heeela dagen lång, och imorgon ska jag åka ut till björn, äta tårta och filma klart till elins och min film. sen är det hästar som gäller, toppe longeras med sadel varje dag nästan och snart tänkte jag hänga lite om jag vågar, inte för att han skulle bli galen utan eftersom han är så liten.. kul om han får svankrygg resten av livet bara för att jag ville hänga ;)
blir snart tokig på att inte den ena kulan vill trilla ner på honom också, snart drar jag ner fanskapet, slår vad om att den inte vågar komma ner, bara för att den vet att den ska skäras bort!!

































5 maj

jaha, snart fyller jag år också, och vad önskar jag mig? pengar. inget annat än pengar. jag vill inte ha såna där "flytta-hemmifrån-saker". sånt kan jag köpa själv sen. en tallrik på IKEA 5 kr liksom, och då får jag det jag vill också.

hästarna mår bra, hundarna mår bra, fast jag är sönder stressad och har prestationsångest.. jag vill inte göra stora hästskötarexamen..








2 maj

hästarna har fått en ny hage. en skogshage med en liten gräs äng. här kommer bilder, kusarna är jätte trötta efter att ha gått i hagen en dag. det är branta backar, stock och sten! där av benlindor och skydd.











åååh så mysigt för dom!!, imorron åker ante också, då äre det bara supreme och toppe kvar. känns bra men samtidigt sorligt. han triv så bra här och han är ju så otroligt go!!








RSS 2.0