30 juli

idag blev äntligen lödarn klar! wei! perfekt blidde de, de blev även pizza till lunch idag, så de blidde en tripp in i de lilla söderköping.

supreme var kanon, pigg och fin. ja tänker inte göra ett skit mer idag. är så trött. supreme får liksom flytta hem snart? :O så nu i helgen ska ja o regina jobba med allt hemma (:

bilder på världens finaste transport, den blev så jävla fin!

FÖRE:






















EFTER:


























































gudars va fin den blev (: och med en supreme bakbom också! x)









29 juli

orkar inte skriva :p krype i maskin idag och supreme fick en skön o värdig vilodag. men bilder säger mer än ord eller hur?











28 juli

trött, orkar inte skriva. har krype inne i lödmaskinen idag.. trött!!! supreme gick bra, red ut, pigg som fan. dock inte jag, men fort gick det. gonatt.




27 juli

idag på jobbet så har jag värmt loss brännarna, eller vafan, ja orkar inte förklara för ni fattar iallafall inte, losers. men skitsamma, jobbigt vare, blir samma sak imorron... sedan är det dags för "lilla" dessie att krypa in i maskinen..

hm.. ni kanske undrar om ja gjort nått nytt hyss på jobbet.. jorå, jag har målat jonas sparkcykel, ( min plastpappa ) de får han se sen om 4 veckor ;)

sen har jag väl jävlats lite med göran också.... de hör ju typ till..

























mohahah.. ah.. men sen supreme går klockrent, han åker liksom hem nu om en vecka :D eller kanske redan på söndag, beror på om de hinns klart med allt. transporten är även som ny nu, helt sjukt hur fin den blev, tappade nästan andan när jag såg den. bilder kommer (:

supreme fick en ny gelepadd idag, den tyckte han om! ;D men de gjorde inte dessie plånbok...









25 juli

tjabba. ska berätta lite kort om helgen.

Fredags: var ute med jacke, martin, steffie mm. på trädgårn. sedan bar de av mot hugo. super rolig kväll!
Lördags: jag var Dj på en fest, (: beccas killes mammas fest :P första gången, men de gick riktigt bra faktiskt och det var väldigt roligt, hoppas på att få göra de igen.
Söndag, idag: vaknade kl 4 på eftermiddagen i panik. jojje fyllde ju år och jag skulle va i kimstad kl. 4, slängde mig i bilen och var där ett tag. sedan körde jag pappa till kungsgatan så han kunde hämta jobbarbilen och sedan ut till stallet och red en pigg och glad supreme.


























kämpig helg, ingen lugn och ro ;) är även jätte nervös inför imorron, ska köra själv till jobbet i fyra veckor nu, samt jobba helt själv :(






22 juli

supreme var trött idag, efter de jobbiga övningarna igår, han fick travas idag, lång och låg, jätte mysig var han (:

imorron slutar ja tidigt, då blire till stallet och rida, sen grilla på kvällen och på lördag ska ja på fest o va DJ, detta kan bara bli spännande x)
































21 juli

för trött för att skriva, tänker på korint idag <3

supreme fick jobba på bommar, länga sig på ena sidan, och korta sig på andra sidan , på upphöjda bommar. han blidde trött, men var super duktig. han har ju så lätt för de där. pöspöss.


20 juli

tja, vet inte om ja är lite sjuk eller nått idag? jobbade som vanligt men efter lunch satte ja mig i en stol och frös som fan och kände mig plötsligt jätte sjuk, så jag sa till jonas att peta på mej om 10 min. jag somna direkt. jag som inte ens tycker om att sitta på stolar skulle i vanliga fall aldrig kunna somna i en. jonas väckte mig efter en halvtimme. då gick ja upp och gick o satte mig nere i garaget på en stol, pang så sov jag igen, vaknade lagom tills det var dags att stämpla ut. inte okej, ja tror jag är sjuk...

igår mådde ja lika konstigt, fast inte på dagen utan på kvällen, orkade inte åka till supreme, orkade inte röra mig alls. så regina fick åka ut och fixa allt åt supreme. så blev en vilodag för honom, men idag blev det ett tufft pass med massa muskel övningar, han vart så svettig att t.o.m rumpan vart löddrig uppepå.

imorron får han väl ta ett långt men mjukande pass. blir nog bra tror jag. jag borde faktiskt sova nu, så kanske de här knäppa går över?


bild från 2008 när supreme var halt.




18 juli

jag är dålig på att blogga. men nu ska ja ta och skriva några rader.. har ride som en galning, och i fredags var jag ute med emma mm. var roligt (: på lördagen åkte jag och pappa till IKEA och köpte grejer och jag köpte den nya back on track hjälmen. den var snigg, men mest för att den var så jävla säker nu när ja ska börja med farliga hästar, mohaha ;D

supreme mår bra, han får ju komma hem om typ två veckor, och ja tror han känner av min glada energi, för han blir lika lycklig han (:


























vi busade även lite med thord på jobbet, alla har ju en egen sparkcykel,som dom är ganska beroende av, dom har alla sina verktyg på den,  vi gömde den ganska fint....



i den lilla lådan som de står " öppnas sist " på, i den ligger det en kniv :P hahah...









15 juli

idag är det varmt, sitter på jobbet just nu, tråkigt.

supreme gick iallafall bra igår, red på banan, dressyr, han trampade under sig ordentligt och vart riktigt fin i formen.idag ska ja nog rida ut istället, dock väldigt tråkigt att rida ut i svärtinge, finns inga vägar. piss.









13 juli

jahapp, trött som fan är ja, ovanligt va? jobbade idag, gick bra, men var otroligt jobbigt, fick jobba som ett as idag. tycker lite synd om bossen, göran, han skulle plocka ner helikoptern och fick en an porpellrarna i huvet , slutade med sprutande blod, stort  hack i huvet, sjukan, och sy, stackars.

har ride på banan idag, lite muskelövningar med upphöjda bommar, supreme var pigg och glad, han fick lite piggmedel igår, fungerar så jävla bra. när ja skrittade av kom en önskad störtskur! helt underbart så skrittade tills de slutade regna. sedan fick supreme gå ut, han går som sagt ute på natten och står inne på dagen (:










12 juli

falsterbo var såklart helt uderbart. idag är ja faktiskt hemma från jobbet , kom hem sent igår och är så jävla trött! kunde knappt sova inatt för att de är så äckligt jävla varmt.

























mest imponerad blev jag av barbackahoppningen som slutade på 1.80!





























elin och jag hade otorligt tråkigt påvägen hem , detta vart resultatet...





























nu ska jag äta, sedan kanske åka och köpa mig en ny hjälm, och sen ut till supreme (:








7 juli

nu lär ja verkligen få sparken..

























6 juli

jobbat idag , som vanligt (: gick kalas. sedan red jag, gick också kalas , körde på en lite högre form, gick bra !

imorron blir de jobbet och rida och i helgen drar ja till falsterbo (:




































5 juli

gud vad dålig ja är på att blogga, mkt att göra och aningens mkt kaos i mitt liv. men ja lever, mår bra och jobbar och rider precis som vanligt :D

























hade inte mkt att göra på jobbet idag, och detta blev resultatet av för mkt fritid, hahah x)



min chef är på semester just nu och kommer tillbaka på måndag, han lär döda mig när han får se vad jag gjorde med hans kärra... lite kul, enormt inspirerad av filmen repmånad.. och sen kör han den ju med gräsklipparen som faktiskt låter som en helikopter... x)


2 juli

tja, skriver ett sånt här 10 ekunders inlägg nu, fort som fan gåre. mår iallafall bra fast trött som ett as, somnar halv 9 nästan varje dag, och rider som en tok, och körbil som en tok och jobbar som en tok.

igår var min lillasyster med till stallet, så min plan med att rida ut blev inte så bra så red på banan, men han var jätte pigg och trevlig, han blev lite trött på slutet men kan vara för att de vart ett muskelpumpar pass.

idag tänkte jag rida lite kravlöst i skogen, vill han springa så får han springa. men nu ska ja till jobbet (:




RSS 2.0