31 januari

jag börjar bli lite slarvig i mitt bloggande.. hmm.. igår så red jag borgholmrundan , supreme var bäst! han är otroligt stark asså! långtur och jobbiga övningar i en halvmeter snö! senare på dagen åkte jag till mamma, där såg vi på Twilight, jag har ju vart jätte anti imot dom filmerna , men sen läste jag böckerna och kände mig tvungen o se filmerna, så ja.. nu är jag kär också.. fan ;) 


grrr....

sedan sov jag kvar hos morsan , och åkte därifrån idag vid kl 12, sedan jag jag en tur på fälten och i skogen , supreme hade träningsvärk men var på bra humör och var super duper söt idag!!!!



























nu ska jag försöka städa mitt AS stökiga rum, men först ska jag duscha!! och vet ni, nu har jag inte tvättat håret på 5 veckor!!! :D hahah.. men idag ska jag faktiskt tvätta det.. nu ger jag mig ;)


29 januari

jaha ja , då är Fredags kvällen slut.. Har spelat laserdome i 4 timmar!!! HELT SLUT!  vi körde IT vs. HÄST ..fan va bra vi var ;)























Idag har skoldagen gått upp på att vara i hageby , var ...kallt! Red Goliat. Stel liten häst! Men de gick väl bra tycker jag. Sen fick jag komma hem och rida riktig häst!!!! Men vägen till stallet har nog aldrig kännts längre.. jobbigt att gå genom skog och över äng när det är en halv meter snö. Men gud så underbar supreme var idag! Han vart lite trött på slutet och vafan klart de är jobbigt att jobba i form i en halvmeter snö! höll på med byten o massa jobbigt skit! men sen skrittade jag av heeeeeeela golfrundan ;) och då vart han ju pigg igen... haha



nu ska jag väl typ sova... som sagt heeelt slut.. imorrgon är en ny dag, o de är lördag , dvs LÅNGTUR!
ajuste och ny kryssning bokat tillsammans med morsan och kanske regina ;) MER DANSBAND!























28 januari

jaha, då har man vart på praktik hela dagen hos fredda. gick bra. sedan blev teori på körskolan, gick oxå bra ;)
supreme vilar idag, imorrgon blir det hageby med skolan sen rida supreme i den djupa snön ;) UNDERBART!




SUPREME SAYS , IN MY ASSSSSS! ;D hahaha.. kan era hästar stå på en hov? ;)



27 januari

har vart lite dålig på att skriva nu känner jag, men är sjuk.. orkar knappt något. säker bara trött efter kryssningen och lite vitaminbrist.  hehe , de går ju över.

idag har jag ride en galen supreme! kände när ja gick till stallet att jag var helt yr o knappt orkade gå.. de fick ja ändra på när jag red , supreme var galen , stegrade , bockade o kastade sig rakt upp. sjukt att ja satt kvar. haha. älskar när supreme är sådär.

imorgon är de praktik hos fredrik, även fast ja mår piss så måste jag ju gå. kan ej va borta mer från praktiken!



25 januari

ÅH DETTA VA DEN BÄSTA KRYSSNINGEN NÅGONSIN!!!!!!
började med att vi åt mat och sen gick vi och kolla på larz kristerz. nu har jag minsan dansat till dansband så de värker i fötterna. super duper bra! en kväll värd att minnas!






22 januari

kul en hel fredagskväll gick åt till att plugga!! FYFAN! såhär går det när man ska lämna in senast en söndag. då väntar ja med det så länge jag kan. planen var ju att ja skulle leta reda på en bra litteratur analys på nätet men hittade ingen bra så jag fick skriva hela bokanalysen som en normal människa , vilket betyder att jag var tvungen att tänka väldigt mycket vilket gjorde att klockan blev väldigt mycket. men nu är den iallafall klar och jag är nöjd. skulle jag få ett IG så vet jag vem jag ska döda. plus att nu har ju våra dumma lärare komme på att vi ska skicka över våra arbeten genom fronter? nått nytt jävla program, och ja fattade ju inte ett skit? tänk om hela min uppgift ligger uppe så att hela jävla skolan kan se de nu då? GAAH , jag gillar att skriva ut , lämna in , så är de klart.

Idag har jag iallafall vart o ride på åby , hade en kuse som hette steffie , stel som en planka , tvi fan, men man blir ju lite nöjd när man får de stela hästarna att iallafall börja sig lite någon gång!

sedan kom jag hem och drack kaffe med regina och linda melin som var på besök. Och sedan red jag supreme , och det var ingen stel planka iallafall kan ja lova! han är mjuk som en gummiboll och idag var han 100% ig så nu behövs inget mes ridande mer, iofs kommer han bli tvungen att vila 3 dagar nästa vecka ;/ på måndag är jag på kyssning och tisdag, torsdag är den dumma teorilektionen, men sen är det slut på dom och då är de fan dags att åka till johan!!! ajuste , ja har även vart duktig och städat mitt rum denna kväll! , vilket roligt liv jag har mendan alla andra är ute och super så städar jag rummet, pluggar och bloggar? men men, jag har väl hela livet på mig o supa, plus att så jävla kul är de ju inte.. speciellt inte dagen efter när man ska upp och rida! har man inte hästar att tänka på så kan man nog leva på de sättet.

nu har jag även slutat jobba hos pettersson med, känns skönt !! verkligen. det var inget seriöst med den gubben!
NU ska jag sova.. klockan är ju halv 2 på natten och jag ska upp och rida imorron och sen sova hos reggy för att kunna gå upp o rida as tidigt på söndagen för då åker jag ju på kryssning och ska se larz kristerz ;D natti.






21 januari

ja..idag har ja då vart på praktik hos fredrik , gick bra. cathrine kom ju dit o hälsa på idag ( min lärare )
sedan var jag på teori lektion på körskolan, gick väl bra de med. och sedan jobbade jag hos pettersson, måste nog sluta med det...

supreme stackan vilar idag med , men imorrgon travar vi igång igen!



20 januari

fortfarande i skolan, suger ! speciellt denna dag då vi går till fyra, och speciellt denna lektion när vi pratar om vad? FETT? ja.. okej.. hästgymnasiet  justja.

idag får nog supreme vila igen, han är ju inte helt 100 , så ser jag och regina på film och så färgar ja håret lite senare.

imorgon ska jag på praktik hos fredrik spetz igen och sen teorilektion på körskolan..


19 januari

back in school! känns inte bra.. igår vart de brandalarm igen, ovanligt!! ikväll ska jag på teorikurs på körskolan igen..

igår var supreme lite bättre, pigg o fin , men idag får han vila. lilla guben.

jag ska försöka överleva denna hemska dag.. dricka massa kaffe och snusa massa snus, jag börjar bli gammal..
df lägger ja ut en bild på mig o supreme , på den tiden inget kunde stoppa oss! får hitta tillbaka till de nu!!























18 januari

GOD MORGON.. imorse hade jag självmordstankar verkligen... pappa ringde halv 7 och väckte mig " dags att vakna " NEEEJ VARFÖR JAG? VARFÖR JUST JAG?? .. skulle dra på mig tröjjjan och upptäckte att ja slingrade den runt halsen och försökte strypa mig själv ... KUL ;D

men men nu börjar de bli bättre när man kommer igång.. men önskar att jag var hemma!

när ja kommer hem ska jag väl trava supreme lite och sen så ska jag hem och försöka koppla in mitt nya kenwood ljud, om ja överlever denna dag, tack gode gud för snus.





17 januari

jaha , idag har jag jobbat hårt hos pettersson , fick inte en krona idag? KUL?? vafan liksom..
sen åkte till supreme , han var pigg och fin.. men han får gå lungt i några dagar nu.. känns inte 100% : it liksom..























igår var vi hos kusin som fyllde 18 år ;D


kusin nicoline,           storasyster natta,   oliver och michael

mamma och jonas,        lillsyster jossan,         kungen själv


16 januari

måste bara säga att AVA fucking TAR är den sämsta jävla skit ja sett !! när alla tycke synd om dom gråtande blå gubbarna så as garvade jag.. DISS!!

Jobbat som ett svin idag , och kört bil

Pettersson: släng på harven på bilen nu och harva löfstadrundan
Jag: öhm.. jaaa.. okej


Supreme får vila idag , dels för att han inte var så bra igår och så är ja iallafall helt slut , pissigt bara med tanke på att de är helg och jag vill bränna fett!!! eller de lät ju fel.. han är inte fet!



naw vilken liten supreme, ca 3 månader.


15 januari

Otroligt jobbig dag i skolan , men nu är det över , nu har jag gjort klart precis allt! Nu kan ja vila ett tag..

Sen kom ja hem och red ut , supreme kändes inte riktigt som han brukar... han får vila ett par dagar nu så får vi se hur det är sen , ifall de är något på gång så är de ju inte så bra om ja öser gärnet!

Ikväll blir de bio med esset, S1 , mohaha ;)


14 januari

JAG EXPLODERAR SNART!!!

sitter i skolan nu och dom bara öser plugg över oss , första veckan i skolan? snällt , har inte ens kunna haft praktik eller ridning denna vecka... bara hoppspecialen..

idag har jag iallafall

* skrive rapporten
* fixat ledighetsansökan
* lämnat in lappen vi skulle skriva på om matte B
* Fixat filmen the reader
* fixat alla papper till analyserna

imorgon ska jag

* skriva filmanalysen
* Göra biologiuppgiften om hur en ny art uppstår?? SVÅRT
* Börja lite lätt på bokanalysen, om jag hinner..

när denna hemska dag är över ska jag till körskolan och ha teorikurs, tivfan. sen hem o se the reader..
Supreme stackarn får vila idag.. men imorron är vi taggade igen och sen är de ju helg , då kan man ju rida ut! :D
pratade även med mari calgren så då blir de dressyr träning nästa vecka på torsdag , då blir de iallafall en ridhusdag och så får vi se om jag åker till johan nu på onsdag eller onsdagen efter de.
























13 januari

sitter i skolan ,det är inte alls kul... men har faktiskt fått beröm av min matte lärare idag , och de har faktiskt aldrig hänt förut! snart dax att pappa kommer och hämtar mig , då blir de till o vänta på att han ska sluta och sedan åka till bibloteket och låna en bok till ett arbete i skolan.

imorgon blev de tyvärr ingen praktik för att vi har fokus vecka och vi ska lämna in en rapport på fredag som jag inte ens har börjat skriva på , så då sa lärarna att ajja bajja du måste vara i skolan. Efter de ska jag till körskolan och ha teorilektion, suck.. och den slutar sen ;/ så supreme måste vila imorron med!!! panik , dåligt planerat!!

Idag ska jag iallafall rida lite dressyr när jag kommer hem , om de inte är så att de fortfarande finns lite ljus ute , då rider jag nog ut .. har ju äntligen börjat fatta lite hur man rider , haha. nu kan de bara bli bättre, innan de går sämre igen ;) UTVECKLINGS BEVIS heter de..



12 januari

jaha , idag började skolan för min del , PISS! de första dom gjorde var att ösa läxor över mig.

checklista

* prata med björn och josefine imorron
* åka ner till bibban o låna bok och läsa som en idiot
* skriva rapporeten


känns som att de var något mer??.....


























snodde en snygg bild av tilda... hoppspecialgruppen!


men men , sen var de iallafall hoppspecialen, de var ruligt , synd bara att de är så himla kallt!
Supreme fick sin vilodag idag , så ikväll har ja vart med esset. imorron tror jag att ja rider lite dressyr!




en liten korint med ett väldigt steg som slår alla andra hästar stort!


11 januari

jaha , vaknade hos min moster , tidigt som fan , strax innan 7 , för att ta hand om 3 barn då hon skulle åka på halkan , sedan kom niemi och hämstade den minsta , så slapp jag ha en bebis på armen och passa 2 springande busande barn.... sedan åt vi frukost, efter de lekte barnen så jag städade hela deras hur och diskade... låter de som något som ja skulle göra ??? NEJ! ;D men de kan vara bra för mig att få känna på hur de är att städa , diska och ha barn , för då vet jag ännu mer att ja aldrig ska ha ungar eller städa o diska ;)

sedan kom regina och kai och hämtade mig , och så åkte vi hem till rugge och drack kaffe och sedan red jag borgholmrundan , gick as bra , supreme är tagg och mjuk som en gummiboll i kroppen!! underbart, hoppas att de hänger i även i ridhuset och på tävlingarna!

på kvällen var jag med esset och glodde rulle , och drack lite kaffe hor regina , nu glor jag på medium och imorron äre plugget och hoppspecialen , riktigt hoppsugen nu faktiskt.... fast ...på en riktig häst.. SUPREME!


10 januari

sjukt trött , ont i kroppen och sjuk , vilket gör att ja är på ganska tråkigt humör..
jobbat hos pettersson idag , tömkört hans häst typ 7 km.. med ont i ryggen! fyfan.. sedan blev de stallet , supreme var superfin , red löfstad rundan och kantrade på raksträckan fram o tillbaka 6 gånger! nu har ja ännu mer ont i ryggen , de som inte dödar de härdar???

nu ska jag iväg till moster , ska vara barnvakt imorgon när hon ska köra halkan! så att min kära mormor inte behöver vara barnvakt (:


9 januari

dagen började med att en as trött dessie slet sig upp ur sängen och tog på sig termostället , efter ett tag stog pettersson på parkeringen , sedan blev de till o jobba fram till kl. 12. imorgon ska jag dit och jobba igen! 

när ja sedan kom till regina så blev de till o hämta hö hos gisela ute i gårdeby! fick med oss 60 bal hem. men såklart så ville gisela ha hjälp med o kasta ner halm med , ja men såklart att vi kan hjälpa dig med det , då tänkte man för sig själv att ja hon ska väl bara ha ner 20-40 bal , men nejdå.. 120 bal!!! och jag som hade ont i ryggen innan , sedan kom vi hem och lastade ur allt hö.

sedan blev det en ridtur på fältet i den djupa snön , supreme var helt underbar och mitt dåliga och tvära humör vände kvickt!!! denna underbara känsla kommer jag leva på länge.. tills ja blir arg igen x) 

nu borde jag ta en dusch , men inte tvätta håret för de har jag ju slutat med , sedan kommer väl esset och så ska vi glo rulle! sen äre natt natt för dessie , jag har ju ett jobb att tänka på nu!



8 januari

R.I.P ELVIS PRESLEY , grattis på födelsedagen , kungen har nu vart död i 32 år ;/
8/1 1935 - 16/8 1977



många gånger önskar jag att ja aldrig behövde flytta hemmifrån , idag är en sådan dag ja skulle göra allt för att slippa bo hemma!!

supreme var jätte fin idag , intervall/kantra med lite dressyr på slutet, han blidde trött , men såg pigg ut när han fick gå ut i hagen igen! han luras med mig!!

imorgon ska jag jobba , pettersson hämtar mig kl 8. sen blir de o jobba ett tag , sen så ska vi åka och hämta hö hos gisela..




jag är arg och sjuk , nu tänker jag spela elvis på högsta volym!!


7 januari

GRATTIS REGINA PÅ 32 ÅRS DAGEN, SNART ÄR DU EN TANT MED GRÅ BYXOR OCH BASKER!



sitter just nu mittemot den nyblivna tanten , oh ja , hon ser faktiskt lite äldre ut idag, mohaha.. 14 i huvudet , 32 i kroppen och 85 .....

nu snart kommer annie så ska vi ta och rida en tur , hon är ju längre än mig så hon får ta supreme så får jag ta den galna ponnyn ;D bästaste korint! hoppas han försöker kasta av mig :D


ja ja , de gick iallafall bra , annie red ju supreme och dom gick omkull en gång bara , i skritt.. hatar is.. men de hände inget med supreme iallafall , för strax efter knäpptes dessa bilder..



anledningen till att ja kan gå i mål med en bra tid , vägvinnande galopp..



jag och lille korint.. och ja.. han försökte kasta av mig , många gånger och stegringarna ska vi inte tala om.


6 januari

jaha idag vaknade jag av att pappa sprang in i rummet och sa " dessie kom de är en gubbe här nere som vill prata hästar med dig " jaha så jag sprang ner och träffade gubben som tydligen hette " lollo pettersson " eller kallades iallafall för de.. han ville ha hjälp med sin travare , att köra in den. så nu kommer jag ju hjälpa honom några dagar i veckan o ta lite fodringar och sånt.. får väl se hur de blir..

sen red jag supreme , pissväder idag , lite för kallt och mkt pissigt med snöandet! men men , de gick bra , supreme vart trött.



fick ett ryck och åkte tillbaka till regina vid 8a tiden , då badade vi bubbelbad och rullade i snön. de var gött.  ( känsliga personer varnas )





shit , regina ser ut som en strandad valross och jag ser ut som en groda...


5 januari

jaha idag vaknade jag av att både pappa och regina ringde , regina skrek om kaffe och att de var fint väder. så blev till att kliva upp o skynda sig till stallet , idag släppte vi hästarna lösa och knäppte kort. blev dock inte så bra kort på supreme , solan gick ju ner , får se när de är fint väder nästa gång.

sedan var jag med esset och annie ;D vi åkte pulka som galningar och sen var vi hos bard.
på torsdag ska annie pannie med till stallet och då ska vi rida ner till mc driven o rida i den , har ju gjort de förr men har liksom inge bild bevis på de!


nu äre natt natt för min del...



































4 januari

sitter hos regina nu , har precis pratat med min kära mormor, hon mådde faktiskt bra men får fortfarande inte åka hem från sjukan. längtar tills man får krama om dig.

igår fick ja och regina lite tråkigt på kvällen och bestämde oss för att... åka pulka.. nej inte efter bil utan i en backe.




























efter att jag drucke upp kaffet ska jag väl ut och rida med ;D blev till att pröva munkorg på kita idag så hon inte biter av hästarnas svansar , det funkade ju bra.
visst är hon snygg??




red iallafall lösftad rundan i full kuuuuula!!! helvete va de gick undan idag kan ja lova!


3 januari

jaha ja , idag vaknade jag kl 2. och sprang till stallet i panik. sedan så red ja som en galning i kohagen , korint var med lös , hoppade över lite snöhögar , supreme var helt galen hoppade typ 1.20 över 40 cm höga snö högar. haha , rätta takter , får se om vi löshoppar hästarna imorron.

detta är en seg och tråkig dag .. tänker på dig fortfarande mormor , försökte ringa till dej , men inget svar. kommer försöka igen.. du kanske sover? eller så är någon läkare inne hos dej? se till att bli bra nu.



























ja kommer att se ut exakt som du sen , är ju redan lik..


2 januari

måste börja med att säga att mina tankar är just nu hos dig mormor , hoppas du klarar detta. hoppas detta blir en väckarklocka för folk , så kanske alla fattar någon jävla gång att du inte kan vara barnvakt hela jävla tiden. ja älskar dej.



dagen började med att pappa och jag åkte till linköping och köpte skor åt kita , hon vart super nöjd ;D



sedan så red jag en sväng , haha , borgholm igen ;D perfa tur dedär , lång , tuff och helt underbar!!!




sedan så var jag med esset , robban , jim mm.. resten av kvällen , de slutade med att se en sjukt bra film hos jim i åby , och sedan en mindre bra x)


1 Januari

måste bara skriva tack till farmor som har fixat supremes AIK utstyrsel! det var super super bra! Supreme kommer bli jätte snygg i det!



imorrgon ska jag upp skapligt , då åker pappa och jag till hööks , måste köpa brodd och dojjer till kita , hon är helt sårig på benen o tassarna!!


31/1

jaha , kan väl börja med att säga att jag red supreme idag istället han vilade igår , han var super fin.


igår var jätte roligt , vi samlades hos madde och lagade mat tillsammans ! lyckat faktiskt! sen fixade vi oss och drog på party. de var väldigt kul när vi klev in där i lokalen och folk stirrade på oss där vi stog i våra hattar och glitter , inte en jävel dansade , de första vi gjorde var o gå in o börja dansa , sen började vi bjuda uupp alla som satt ner och tillslut var hela dansgolvet fullt , men där hg är där är det fest! har inte så mkt bilder så de blir en bildbomb sen när jag fått bilderna av madde!





RSS 2.0