30 juni

hejsan, ska sova nu, men ska väl försöka vara duktig och skriva något iallafall (:

jobbar som en galning och de går kanon , målar, klipper gräs, fixar osv. slapp och skönt! supreme mår toppen, vilade igår men reds på lite bommar idag, pigg och jätte fin, imorron tänkte jag väl försöka rida ut en sväng.

kör bil varje dag, vilket också går jätte bra faktiskt, bara ... liiite läskigt i vissa lägen x) typ... vägarbeten.. haha





28 juni

vill bara säga en sak idag, KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!!!!!!!!! :D


27 juni

jahapp, känner att de inte kan va så kul att läsa min blogg när ja är så trött hela tiden, men iallafall. ja är trött.. jätte trött. vart uppe och i full gång sen klockan sju imorse, tävlat idag.

Första klassen var ju en stilbedömningsklass, vilken inte gick så bra, de stod på lappen att ja höll för högt tempo, nahe, de visade sig att där man skulle gå på sex galoppsprång red jag på fyra ;D hahah.. hihi... men gick iallafall nolla och kom strax utanför placering.

nästa klassen gick klockrent, och där hade jag nytta av mitt höga tempo, första som gick 0+0 och upp i ledning. tyvärr så slutade jag som trea , men är feting nöjd med supreme som för en gångs skull tyckte att det var riktigt kul att tävla (:

tävlingsdagen var äckligt varm, men roligt att sitta och garva tillsammans med ida och marie, stackars ida som bara hade oturen med sig denna dag, men gjorde en super snygg sista runda.

imorgon ska jag jobba så de är nog  bäst att jag sover nu (:






26 juni

gla midsommar vare ja. spenderade kvällen hos regina, precis som vanligt (: kuligt.

nu väntar jag på att få åka till stallet så ja kan rida och fixa lite inför tävlingen imorron.














24 juli

chaa chaaa bloggen! här är dagens outfit. mohahah

























har iallafall målat idag, eller ja de är de ända ja gjort idag, blått.. de kanske syns på bilden? on my outfit. men iallafall, de blidde kanon, men fan va varmt de var ute idag. har kokat. och hade färg överallt så nu har ja tvättat av mig med lite lacknafta så nu luktar jag riktigt gott!!!

ska försöka ta mej till stallet nu, blir nog en lagom ridtur idag, eller på banan, har inte krafter till hårdträning idag, plus att supreme gick stenhårt igår!! ;D





23 juni

Trött, arg, lite glad.. nu hoppar ja av skolan..
supreme var bara pigg , glad och sprallig.











22 juni

FÖR TRÖTT! orkar faktiskt inte skriva idag heller, och ändå gör jag det. jag mår bra, men trött och supreme mår fin fint! körde på körskolan idag med. gick kalas. natti.


























21 juli

första dagen på jobbet, är så slut att ja inte ens orkar skriva. inte själva jobbandet som är jobbigt, utan att behöva gå upp kl. 5! har klippt gärs som en tok! trevlig och rolig arbetsplats!

supreme fick vila idag, fast han såg så jävla glad , mysig och pigg ut, så de såg ut som han hade de tråkigt, så ja skrittade en liten kort sväng, fast de är ju som vila ;) nu måste ja sova.. så ja orkar upp imorron, HÄR SKA STÄMPLAS IN!










jag saknar korint så mycket att det gör ont i hela mig..... kommer aldrig komma över de här. de sitter i. och jag kan inte höra ditt namn utan att de hugger till i mig. älskar dig. <3 vi saknar dig.


20 juli

jag har inte mkt och säga. tävlingen igår är inte ens något ja vill prata om. fan. tjejkväll hos moster linda på kvällen, var trevligt. möttes iallafall av en glad och pigg supreme idag. kändes bra. värmde i hjärtat :)

imorgon börjar jag jobba.... fyfan är så jävla nervös... nu är iallafall mitt sommarlov över, jag kommer hädanefter gå upp 5 varje morgon... usch usch!!!!!!








17 juni

sove hos regina nu sen igår . blir inatt med. supreme fick vila idag men blev ompysslad. såren var okej idag. men benen är kanon! nu laddar ja mentalt inför eken ;) har ju en viss förmåga att tänka negativt! men de löser sig ;)

snart får ju även supreme komma hem. i slutet av juli blir det. och då köper ja väl ny kuse också. eller om ja får hem ante. ( en häst som ska ridas till försäljning ). vi får se hur de blir, de är sånt som löser sig.

nu blir de kvällsmys antar jag, dvs film. mohaha.. bye ;D



16 juni

skriver nu ist för ikväll. är as nervös inför att börja jobbet på måndag. vill verkligen inte jobba men måste. måste ha pengar. ska ju köpa ny häst. regina och jag satt o glodde på nya kusar igår, och hittade en hel del vi ville ha, jag funderar faktiskt på att köpa två. en fölis och en 4-5 åring. men vi får se (:

på tala om regina så är hon första dagen på sitt jobb idag, regina 32 år gammal och aldrig jobbat tidigare har nu ett jobb!!! och är där nu!!! de är ju fan nått tidningarna borde skriva om, detta är stort! mohaha :D

ja ska iallafall ut till svärtinge nu här snart och rida en sväng på supreme, blir bara till o mjuka och imorron ska han vila. sen på fredag mjukar jag och på lördag tävlar vi på eken, 1.10-1.20 (: vi får väl se hur de går.











15 juni

har sove hos regina inatt, var la gött! sover så bra på soffan ;) idag har regina haft hoppträning för mej o kusen! i denna värme. nyttig träning som slutade på 1.25m , och vi gjordet snyggt , harmoniskt och bra ! ;D rider ja likadant på tävling så blir vi svår slagna ;)




13 juni

jaha, jo jag lever. igår var de till o gå upp tidigt, följde med björn på tävling. som vanligt så är det ett nöje att vara hästskötare åt björn, och som vanligt så ser hoppning alltid så enkelt ut när björn rider. *svartis* och som vanligt så hade björn finast hästar.































på kvällen bar det av hem till emelie för att fira att hon fyllde 18 (: sedan vidare till palace och sen hugo, vart en riktigt galen och trevlig kväll. vaknade upp här hemma inlindad i en fjädrig , knallröd boa! haha..

























idag har jag ridigt ut en sväng på supreme, han var pigg och fin. rider ja lika bra på tävling som hemma så skulle vi inte ha några bekymmer, men tydligen slår de slint i huvet på mig när de är tävlingsdax. de får vi ändra på.








11 juni

ojojoj, vill börja med o säga grattis till alla som tagit studenten! själv så firade ja emmas student! blev till att kolla utspringet och sedan hem till emma o åt god mat och sedan vidare till en underbart kul kväll på hugo ( förutom att ja köade från kl.10 till halv 2 på natten )



har även ridit, supreme var i sitt esse skulle ja tro. livsfarlig, de kan man inte tro, efter att ha försökt kasta av mig i skritt så kom vi ju fram till skogslottens getter, dom  är livsfarliga tydligen. väl framme i sandgropen så var de ju lupiner överallt, supreme trodde tydligen att dom var elaka så gubbar.. oj så farligt , ett under att ja överlevde. ja älskar när supreme är såhär.

han lyckades iallafall våga sig fram o hälsa på blommorna..


idag skulle ja egentligen gått ut, men känner mej lite trött, och sen ringde björn svensson och frågade om jag ville leka hästskötare imorron när han ska på tävling, så javisst ville ja det. upp tidigt imorron. och på kvällen fyller emelie år så blir till o gå till hugo igen (:




9 juni

idag kom mitt pass, så imorgon ska ja ut, och fredag och lördag ;) haha.. sen blir de till o ta de lungt o fokusera på hästarna igen :D

supreme gick bra idag, men han  var lite trött. imorrgon får han vila, så hoppar vi måndag eller tisdag ;D





























8 juni

vaknade sent, sedan åkte jag till supreme och red ut en sväng, han var pigg och fin (: myggen höll på att äta upp oss, blev t.o.m lite snurrig i bollen av blodbristen , mohah ;) *skojja* men kvällen har absolut inget att bjuda på. ska glo film såklart. sen inget mer.. skönt!

imorron ska ja åka in till stan en sväng och sola, sedan förbi maxi och sen till stallet och rida. sen blir det hem o glo rulle igen antar jag x) och på torsdag ska ja kolla på utspringet tror jag, sen ska regina ha hoppträning för mej, och har ja tur så har mitt pass komme då så jag kan följa med ut! annars blir de fredag och lördag (:































7 juni

tävlade igår, gick väl sådär va x) red dåligt .. tappade fokus, fattar inte varför för jag var super taggad! supreme var iallafall fin och hoppade bra. duktig pojke.. nu vet jag iallafall att han inte är halt! :D

är iallafall i skolan nu, fattar inte varför? men hoppas på att ja får en ny uppkörningstid idag (:


5 juni

hejsan hoppsan, har knappt vågat skriva något för att ja skäms så mkt, var ju ute i torsdags och tappade min plånbok! med leg , bakomatkort , 1000 kr i mm. och på fredagen så skulle jag ju skriva upp ! men de fick ja inte för att ja inte hade något leg! FAN! och min uppkörning på måndag blev avbokad aoutomatiskt då. illa.

idag har jag fixat pass, och på måndag får jag veta den nya skriv tiden.. tur de...

supreme mår iallafall mkt mkt mkt bättre, inget svullen alls och såren har läkt fint. lite kvar men de årdnar sig. Även fast de inte känns helt 100 % rätt så sattsar jag på tävling imorron, han har ju inte ont och har ju inte precis stått på vila under tiden. så de är bara o sattsa! jag känner ju honom, jag känner ju om att inte är sig själv imorron bitti! ;D


2 juni

stackars stackars supreme, hans sår är verkligen blä nu, och benen är jätte tjocka, dags att ringa vet tror jag. men han har stått på boxvila två dagar nu, men han ska gå ute i natt, och inne på dagen. hoppas de går över nu.


1 juni, uppdatering

vart hos supreme nu, han såg ut att må ganska bra i sin box. såren var helt okej, och han var pigg och fin. har tvättat såren och ride lite, han kändes bra, men får vila inne imorron också stackarn. lika bra så.




1 juni

hemma idag, har plågats av en hemsk tandvärk hela natten, visdomständer på G! gud va kul. ska åka nu och se hur det är med supreme sen när farsan kommer hem, men under tiden får jag väl roa mig med o plugga lite körkortsteori. gud va kul.. not..


RSS 2.0