25 november

hejhopp, ja är helt slut. vad kan ja ha gjort? vart på praktik hos björn såklart ;) ja tror inte de är jobbet som gör att man blir så trött ja tror mer att de är att man går o fryser så mkt nu. ja fattar inte varför de inte finns några bra och snygga ridskor som håller värmen och stänger ute fukten. helt sjukt. de är ju för fan vi som håller på med hästar som behöver det.

de har iallafall vart en jätte bra dag hos björn, va där vid halv 8 och kom hem vid halv 7. hästarna har vart så otroligt duktiga idag! dom växer upp så fort :') de är så kul att se dom här hästarna som man känt ett tag nu utvecklas och egentligen vill man inte att dom ska säljas...  ja räknade på att ja har snart härjat på udden i ett år. tiden går sjukt snabbt när man har roligt.

mina kusar vilar idag.. tjejen som skulle rida supreme har ballat ur. svin. så blir o leta någon ny. ikväll så tror jag att elin kommer hit och sover över, hoppas bara hon kommer innan ja somnar.. imorron äre slappar dag i skolan. filmdag nämligen.






Kommentarer
Postat av: Josse

letar du medryttare till din polle eller?:)

2010-12-05 @ 18:27:35
URL: http://uunderstatment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0