9 augusti

god middag! sitter på jobbet nu och ska snart ut igen och klippa lite gräs. denna helg har vart väldigt rolig. det har vart den regina och dessmond helg. och de kan ju inte bli annat än kul. i fredags var vi lite uttråkade och bestämde oss för att gå till trädgårn och bara ta en , max två öl. tony kom även dit och var med oss sen.
men ja de blev ju inte riktigt som ja hade tänkt mej, regina drack väl kanske 5 öl medans ja hävde i mig, de slutade med att ja satt på reginas vändplan och kalvade, haha. illa.




dagen därpå var det bara att gå upp igen. denna kväll skulle vi till eksundfesten, där drack vi 2 öl var. de blev som vi hade tänkt oss för en gångs skull. haha, riktigt roligt hade vi. och de är fan roligare att kolla på när andra är as fulla än o va de själv. och veta med gott samvete att alla andra kommer må dåligt imorron förutom jag.



















supreme är fin, men ja tror inte han mår riktigt bra. var ute igår och ja bara tjöt när ja åkte hem sen. han ser så jävla ledsen ut, han vill hem nu. men nu är det inte långt kvar. han får hålla ut någon vecka till. sen ska han få bli lycklig igen.


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0