7 december

ah fyfan , jag ångrar mig , de är inte alls skönt att bl tvingad till skolan , hade mkt hällre sove nu.. sitter just nu med ett foderlära prov. inte kul alls. måste lärare ställa så dumma frågor? frågor som egentligen är lätta , men dom kronglar till de så mkt så man blir osäker och måste sitta o leta efter svaret hela jävla lektionen , fast om dom bara hade ställt frågan på ett enklare sätt så hade man kunnat svara direkt!!

nu har jag sutte här i snart 2 timmar , och jag är på fråga 3?? FAN!
egentlige är de helt sjukt att jag ens skriver nått om det här. hur var det förut? förståd jag inte så skrev jag mitt namn på pappret och lämnade in det , vem bryr sej liksom? men nu känner jag instället att jag hela tiden tävlar mot mej själv. jag ska fan klara provet och jag ska göra de snyggt oxå! herre gud.. kom inte och säg att jag har börjat mogna nu.. för de vill ja fan inte.. "kära lilla krumelur , ja vill aldrig bliva stur"



yrsel har jag fan oxå , för mitt snus är slut och jag glömde klaga på farsan , hur fan ska de här gå då? snart kommer jag börja klättra på väggarna. GAAAAAH! kanske läraren kan bjuda på en?? ae nu ringer jag pappa så får han komma med snus!!! .. vart var jag , ajuste foderlära, herregud , varför i helvete har vi ens de här provet..
typisk fråga " varför kan en häst klara si gpå att äta bara grovfoder och eventuellt ett lämpligt mineralfoder? "

ASSÅ HERRE FUCKING GUD! ae jag orkar inte mer .. nu har jag klagat tillräckligt kanske.. och jag är fortfarande på fråga 3...suuuuuck!



sen när jag väl fått balansen igen ( genom att pappa kommer med snus ) så är det dags för körskola.. och den gubben tänker ja inte ens börja diskutera om nu..


och den blev brandalarm!! DE BETYDER ATT JAG FORTFARANDE ÄR PÅ FRÅGA 3!! guuud.. så onödigt med brandövning.. vi har de hela jävla tiden.. man ska trängas för att komma ut , stå ute och frysa arslet av sig innan man får komma in o trängas i trapporna igen!! sjukt jobbigt att gå i våra jävla trappor , det borde göra det okej för mej att slippa idrotten idag. vf har vi ens idrott? vi går praktiskt spår , specialhoppning , jag rider två dagar i skolan.. och praktiserar en dag, jag rider hemma nästan varje dag stenårt ( inte just nu , men annars ) varför ska vi ha idrott?? vi rör ju förfan på oss hela tiden , jag förstår ju att IT har idrott.. usch ja..

ojsan nu kom pappa med snus , nu har jag klagat av mig!!!! puss på korint och supreme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0